anulka_p
Fanka BB :)
O nieeeeee. Jestem anty fast foodowa. Chociaż mąż to akurat bardzo by się ucieszył. Podejrzewam, ze wolałby burgera niż seks. [emoji13]W 1dc na pocieszenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieeeeee. Jestem anty fast foodowa. Chociaż mąż to akurat bardzo by się ucieszył. Podejrzewam, ze wolałby burgera niż seks. [emoji13]W 1dc na pocieszenie
Anulka to jak bedzie Cię bolała głowa to wiesz co masz na talerzyku podsunac mężowi choc nas to nigdy glowka nie boli, a przynajmniej nie w dni plodneO nieeeeee. Jestem anty fast foodowa. Chociaż mąż to akurat bardzo by się ucieszył. Podejrzewam, ze wolałby burgera niż seks. [emoji13]
Hej mam do Was pytanie czy któraś z was miała kiedys jakąś infekcje pochwy i uzywala na to np iladian direct plus ? Lub cos co pomoglo ? takie oto nieprzyjemne pytanie na dziś
Ja uzywalam invag i mi pomogl na takie delikatne infekcjeHej mam do Was pytanie czy któraś z was miała kiedys jakąś infekcje pochwy i uzywala na to np iladian direct plus ? Lub cos co pomoglo ? takie oto nieprzyjemne pytanie na dziś
ja mam ten zel, jest bardzo fajnyJa uzywam profilaktycznie co 2 dzien soraya ciaza i polog. I od tego czasu jak reka odjal. Zadnych pieczen czy swedzenia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć, przykro bardzo... Nie wyobrażam sobie co to musi byćHej dżoł. Tutaj cie znalazłam. .. ja też dziś po wizycie. Niestety brak akcji serca, ciąża obumarla. Po wizycie dopiero mnie bilety wzięły chyba lekarz poruszył wszystko co mógł i czyszczenie się sama... tak z resztą radził bo ciąża młoda była.
No to chciałam się przedstawić i przyłączyć się do staraczek. .. oby przeżyć ten ból i oby wszystko samo się ustabilizowalo... to straszne że kobieta poronienie musi przechodzić 2 razy, po pierwsze psychicznie a po drugie fizycznie...
Też często mam beżowe plamienie przed @:/U mnie dziś 27dc, zaczęłam plamic lekko beżowo czyli pewnie @ będzie w sobotę i wtedy rzeczywiście cykl będę miała 28dniowy. Tylko te plamienia cholerne :/ niewiadoma skąd.