reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O nieeeeee. Jestem anty fast foodowa. Chociaż mąż to akurat bardzo by się ucieszył. Podejrzewam, ze wolałby burgera niż seks. [emoji13]
Anulka to jak bedzie Cię bolała głowa to wiesz co masz na talerzyku podsunac mężowi ;) choc nas to nigdy glowka nie boli, a przynajmniej nie w dni plodne ;)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mam do Was pytanie :) czy któraś z was miała kiedys jakąś infekcje pochwy i uzywala na to np iladian direct plus ? Lub cos co pomoglo ? :) takie oto nieprzyjemne pytanie na dziś :p

Hej mam do Was pytanie :) czy któraś z was miała kiedys jakąś infekcje pochwy i uzywala na to np iladian direct plus ? Lub cos co pomoglo ? :) takie oto nieprzyjemne pytanie na dziś :p

Ja uzywam profilaktycznie co 2 dzien soraya ciaza i polog. I od tego czasu jak reka odjal. Zadnych pieczen czy swedzenia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dżoł. Tutaj cie znalazłam. .. ja też dziś po wizycie. Niestety brak akcji serca, ciąża obumarla. Po wizycie dopiero mnie bilety wzięły chyba lekarz poruszył wszystko co mógł i czyszczenie się sama... tak z resztą radził bo ciąża młoda była.

No to chciałam się przedstawić i przyłączyć się do staraczek. .. oby przeżyć ten ból i oby wszystko samo się ustabilizowalo... to straszne że kobieta poronienie musi przechodzić 2 razy, po pierwsze psychicznie a po drugie fizycznie... :(
Cześć, przykro bardzo... Nie wyobrażam sobie co to musi być

reklama
Do góry