reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak wczoraj, czuje się hmm średnio głową mnie napiernicxa od wczoraj ciągle chce mi się pić i mam dużo sluzu tak jak wcześniej pisałam a samopoczucie jakbym była po jakiejś imprecie

To same dobre objawy :) jeju trzymam kciuki abyś jutro miała z mężem piękne walentynki .
Ja jutro rano tez testuje . W tym cyklu nie będę się stresować do okresu .
U mnie 21 Dc . Śluzu mało dość ale dół brzucha od 2-3 dni odczuwalny . Jakby jajniki , wczoraj jakby niestrawność.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja myślę że wszystko będzie dobrze.
Nie stresuj się na zapas.
Żona szwagra co prawda miała 18 lat jak miała pół jednego jajnika usuniętego i coś tam jeszcze. W tym momencie ma trójkę dzieci (37 lat) , dwójka za pierwszym razem strzelona , a najmłodszy (3,5 roku ) wpadka. A też miało jej się ciężko w ciążę zachodzić.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Moja szwagierka osiem razy podchodziła do invitro i nic z tego nie wyszło :( rzekomo w dziedziństwie gdy miała wycinany wyrostek to cos jej tam uszkodzili i dzieci miec nie moze :(

To same dobre objawy :) jeju trzymam kciuki abyś jutro miała z mężem piękne walentynki .
Ja jutro rano tez testuje . W tym cyklu nie będę się stresować do okresu .
U mnie 21 Dc . Śluzu mało dość ale dół brzucha od 2-3 dni odczuwalny . Jakby jajniki , wczoraj jakby niestrawność.

To tez trzymam kciuki za ciebie powodzenia ✊

A to akurat może składać się na jedno. :) To "dużo śluzu" jest bardzo prawdopodobnym objawem ciąży. :) A złe samopoczucie może być wynikiem infekcji, na jakie organizm w ciąży jest bardziej narażony niż zwykle.
Dziewczyny może i tak tylko ciężko wierzyć kiedy starasz się 2 lata o drugie dziecko ....w każdym cyklu z clo miałam owulacje w tamtych się nie udało a czemu by miało w tym ?dziwne to wzystko jest nie? To chyba u góry zapisane jest co ma być ☺

Dziewczyny może i tak tylko ciężko wierzyć kiedy starasz się 2 lata o drugie dziecko ....w każdym cyklu z clo miałam owulacje w tamtych się nie udało a czemu by miało w tym ?dziwne to wzystko jest nie? To chyba u góry zapisane jest co ma być ☺

To też w dużym stopniu statystyka. Jeśli dają np. 10% szans to 9 razy się nie uda, by za 10 był sukces. :) Więc może tym razem udało Ci się trafić w ten Twój szczęśliwy ułamek. :)

@Mami32 u mnie pierwszym objawem ciąży była zamknięta i twarda szyjka ale wcale nie była wysoko bo mogłam swobodnie jej dotknąć :) trzymam kciuki :)

Maz zbadał nasienie... i nie wiem czy panikowac. Jest taki wpis:
"W preparacie bezpośrednim: po odwirowaniu materiału plemników nie znaleziono"
Czy to znaczy ze jądra mojego męza w ogóle plemników nie produkują? :( jest moze byc tak ze np. nasienia było za mało czy coś... maz wspominał ze ze stresu to w tym pojemniczku oddał spermy znikomą ilośc.

reklama
Maz zbadał nasienie... i nie wiem czy panikowac. Jest taki wpis:
"W preparacie bezpośrednim: po odwirowaniu materiału plemników nie znaleziono"
Czy to znaczy ze jądra mojego męza w ogóle plemników nie produkują? :( jest moze byc tak ze np. nasienia było za mało czy coś... maz wspominał ze ze stresu to w tym pojemniczku oddał spermy znikomą ilośc.

A parametry jakie wyszły ?
Czy tylko to było napisane ?

Do góry