A w ogóle dziewczyny, bierzecie pod uwagę takie rozwiązania jak inseminacja, czy ostatecznie in vitro?
o'hara ja jak juz mysle o in vitro, wlasnie mam klinike na oku w gdańsku....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ogóle dziewczyny, bierzecie pod uwagę takie rozwiązania jak inseminacja, czy ostatecznie in vitro?
o'hara ja jak juz mysle o in vitro, wlasnie mam klinike na oku w gdańsku....
Gratulacje! Matko, jestem w szoku jak patrze na Twój suwaczek! Pamiętam jak robiłaś test, a to już 20 tydzieńWitam się! Znowu dawno mnie nie było! A więc informuje po badaniu połówkowym
Syn okazał się córka
Witam w 19 dniu cyklu[emoji2] brzuch nie boli, piersi tez nie.... jednym słowem totalna odmiana niż przez ostatnie pół roku[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witam dziewczyny jeszcze nie robiłam testu bo zwyczajnie się boje ale zrobię dziś lub jutro rano w walentynki. ...dam znać jak zrobięJak tam Mami ???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom