reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jesteśmy :) mały ma 380gram, jak to lekarz określił - dzyndzolek nie odpadł i na pewno bedzie chłopiec:)
Pomierzony, wszystko sprawdzone.. tak wiec jest super :) wszystkie pomiary wskazują na 21tc więc książkowo się rozwija.
Zapomniałam zjeść coś słodkiego, ale i tak fikał choć większość czasu twarzyczka byl zwrócony w stronę kręgosłupa.
Głowica juz latała po całym brzuchu, macica wysoko juz za pępek moj wychodzi!
Poród na 26.06 :)
1518118697-d1fbcbe3e7345b81-aaaaaa.jpeg

I od poczatku mam prawie +5kg...
Dzisiaj na wadze 69.6 [emoji31]
9ewnqqmznpxcwjj5.png
Jaki cudny [emoji7][emoji7] super :) cieszę się że wszystko jest ok :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Jesteśmy :) mały ma 380gram, jak to lekarz określił - dzyndzolek nie odpadł i na pewno bedzie chłopiec:)
Pomierzony, wszystko sprawdzone.. tak wiec jest super :) wszystkie pomiary wskazują na 21tc więc książkowo się rozwija.
Zapomniałam zjeść coś słodkiego, ale i tak fikał choć większość czasu twarzyczka byl zwrócony w stronę kręgosłupa.

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Piękny... Popłakałam się [emoji173] dużo zdrówka! Rośnijcie dalej [emoji173][emoji173]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Piękny chłopczyk [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Cudowne te Wasze zdjęcia [emoji175][emoji179][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ogólnie mnie jakiekolwiek objawy ciąży zaczęły się gdzieś w 6tc. Oprócz objawów zagnieżdżania i mnóstwa białego śluzu to ogólnie było jak przed @

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U mnie póki co 26 dc, aplikacja pokazuje 7 dni do @. Nie mam totalnie żadnych objawów, żadnego śluzu, nic się nie dzieje. Czasem zaczyna coś pobolewać jak na @. I tyle. Aha, i wg Flo jest 6 dni po owu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry