marta_usssek
Fanka BB :)
Czekam dzisiaj czy sie pojawi @ale czuje macice wiec pewnie tak
A może się rozciąga
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam dzisiaj czy sie pojawi @ale czuje macice wiec pewnie tak
Ale czuje juz dosyc intensywnie dzisiajA może się rozciąga
A wiec witam w 1 dc wlasnie przyszla @
Kurcze jakie normy u Was w laboratorium że 191 to prolaktyna w normie ?? :OZbadałam prolaktyne i progesteron. Byłam na badaniu w 3 dniu cyklu.. PRL 191,9 czyli w porzadku, ale progesteron tylko 0,05 a najnizsza norma to 0,2.
mam sie martwic? czytam ze progesteron powinno sie badac raczej po owulacji wiec nie wiem juz sama nic..
Następny cykl będzie Wasz ! :*A wiec witam w 1 dc wlasnie przyszla @
Zbadałam prolaktyne i progesteron. Byłam na badaniu w 3 dniu cyklu.. PRL 191,9 czyli w porzadku, ale progesteron tylko 0,05 a najnizsza norma to 0,2.
mam sie martwic? czytam ze progesteron powinno sie badac raczej po owulacji wiec nie wiem juz sama nic..
Kurcze jakie normy u Was w laboratorium że 191 to prolaktyna w normie ?? :O
No właśnie ja też mam 12. I też norma do 35.Ja mam 12. W laboratorium norma u kobiet od 5 do 35.