Daj znać po :* Ty już połówkowe?Też mam dzisiaj wizytę o 18.15
Super, że wszystko w porządku
reklama
V
Vel
Gość
A ja sobie z międzyczasie zrobiłam świnie. Jutro ja jeszcze pozszywam. I jeszcze mam żyrafę do pozszywania. Jeszcze coś zrobię przez miesiąc i będzie jak znalazł dla Mai, bo za miesiąc szwagierka rodzi.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
AgaRS90
Fanka BB :)
marta_usssek
Zobaczymy ostatnio pisałaś że dziewczyna [emoji23][emoji23] zobaczymy [emoji14]
Taaaaak ? a to pierwsze słowo do dziennika .... Hahaha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Asis7
To nie jestem wyjatkiem na tym forumTo historia jak u mnie tez po rozwodzie tyle ze ja mam synka .
To jeśli się raz udało z aktualnym partnerem to jest to kwestia czasu my tez teraz 8 cs .
Pierwszy liczę od lipca . W czerwcu wzięliśmy ślub
Któryś na pewno będzie szczęśliwy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Asis7
No moj partner tez wychowuje moja corke jak wlasna i ja tuli i naprawde jest lepszy niz jej wlasny tata dla niej@O'Hara a ja trzymam mocno dalej kciuki za Ciebie i wierzę, że już niedługo zobaczysz dwie kreski!!
@Asis7 bardzo mi przykro straty ! Mój mąż też nie jest biologicznym ojcem mojego syna a teraz mamy wspólne w drodze. Można powiedzieć że drugie dziecko. Bo mąż traktuj ooe i wychowuje mojego syna jak swojego własnego.
@agrafka07 szkoda gadać ale przynajmniej teraz już będzie z górki !
Ja już po prenatalnych. Dzieć 5.31cm. i tak jak liczyłam przez moją szybką owu i zagnieżdżanie ciąża starsza 8 dni niż z om. Termin mi się przesunął z 29 na 21 sierpnia a CC kilka dni wcześniej.
Niestety płci nie znam. Wiercioch niesamowity. Najpierw główka po lewej stronie dwie sekundy później nagle po prawej.. chwilę też od dołu było widać między nóżkami (niby nic tam nie dyndało) ale taki wiercioch że nie dało się dokładnie sprawdzić. U lekarz stwierdził że może jest szansa na tą wyczekiwaną siostrę mojego Aleksa , ale nie powie teraz bo po prostu nie jest w stanie sprawdzić dokładnie. Ogólnie dzidziuś zdrowy i wszystkie parametry w normie
Także tym bardziej wysyłam Wam ogrom ciążowych fluidów i mam nadzieję, że każda z Was zarazi się jak najszybciej! :*
Mój synek całe szczęście nie zna biologicznego, więc dla Niego jedynym tata jest mój mążNo moj partner tez wychowuje moja corke jak wlasna i ja tuli i naprawde jest lepszy niz jej wlasny tata dla niej
Asis7
O jej jak juz pięknie widac buźke <3Nawet kilka [emoji23]
Asis7
No u mnie sytuacja jest troszke inna bo Wiktoria jeździ co drugi weekend do swojego biologicznego.Mój synek całe szczęście nie zna biologicznego, więc dla Niego jedynym tata jest mój mąż
reklama
Jak jest dobrym tatą to dobrze. U mnie zero kontaktu odkąd od Niego uciekłam. Mały miał 6 tygodni. Potem stoczył się tak że jest bezdomnym ćpunem. Więc odebrałam władze rodzicielską mu, żeby dziecko uchronić. Jakby normalnie pracował i się zachowywał to może byłoby inaczej.No u mnie sytuacja jest troszke inna bo Wiktoria jeździ co drugi weekend do swojego biologicznego.