reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak jest dobrym tatą to dobrze. U mnie zero kontaktu odkąd od Niego uciekłam. Mały miał 6 tygodni. Potem stoczył się tak że jest bezdomnym ćpunem. Więc odebrałam władze rodzicielską mu, żeby dziecko uchronić. Jakby normalnie pracował i się zachowywał to może byłoby inaczej.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Szczerze Ci powiem ze jej nigdy krzywdy nie zrobil ale tez cpa i ma wszystko w dupie i nie pracuje, mieszka z matka ktora za niego mi placi a póki ja bierze i placi to nie moge mu odebrac praw ale ma ograniczone prawa a po za tym corka go kocha.

reklama
Jak jest dobrym tatą to dobrze. U mnie zero kontaktu odkąd od Niego uciekłam. Mały miał 6 tygodni. Potem stoczył się tak że jest bezdomnym ćpunem. Więc odebrałam władze rodzicielską mu, żeby dziecko uchronić. Jakby normalnie pracował i się zachowywał to może byłoby inaczej.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja tez odeszlam jak mala miala 3 lata poprostu niechcialam takiego zycia w ciaglej klutni chcialam malej tego zaoszczedzic, tez jej nigdy przeciwko niemu nie nastawialam bo mala nie jest temu winna i tak juz swoje przeszla

Ja tez odeszlam jak mala miala 3 lata poprostu niechcialam takiego zycia w ciaglej klutni chcialam malej tego zaoszczedzic, tez jej nigdy przeciwko niemu nie nastawialam bo mala nie jest temu winna i tak juz swoje przeszla
Jasne. co jak co dziecko nigdy nie jest niczemu winne, więc ja się cieszę że Aleks był taki mały i tego wszystkiego nie pamięta. Nawet ojca biologicznego nie zna. W sumie z jednej strony dobrze. Bo teraz ma porządnego tatę

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@O’Hara, idź w ten maraton. 5 dni przed owu, owu i dzień po na domęczenie. Jak nie wyjdzie, to wrócisz do rytmu, który Ci zapodał lekarz.

[emoji256][emoji256][emoji256]

Ciężko mi będzie starego przekonać do maratonu, poza tym wyznam szczerze ze już mam dość i jest mi wszystko jedno [emoji16] nie chce mi się już tego rozkminiac. Niech się dzieje wola nieba [emoji106][emoji16][emoji16]

A no infekcja się przypałętała [emoji17] mam nadzieję,że to tylko drożdżyca. na szczęście po owulacji przyszła,więc chociaż skorzystaliśmy. nie będę testowała,bo nie ma sensu i tak do niczego nie doszło pewnie. @ powinna w poniedziałek albo wtorek być.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

No to mam nadzieje, ze jednak się nie zjawi!! Powodzenia!! [emoji256][emoji256]

Ciężko mi będzie starego przekonać do maratonu, poza tym wyznam szczerze ze już mam dość i jest mi wszystko jedno [emoji16] nie chce mi się już tego rozkminiac. Niech się dzieje wola nieba [emoji106][emoji16][emoji16]

I z takim właśnie nastawieniem zaciążysz od razu bejbe ! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jajnik mnie koszmarnie boli mówię chłopu, ze chyba dzisiaj jeszcze trzeba poprawić bo może jajo ucieka a on mi na to, ze przecież chory jest bo ma katar....[emoji23][emoji23][emoji23] no nic dam biednemu spokój bo jeszcze zejdzie mi w trakcie... będzie co ma być ale ubawił mnie strasznie[emoji104]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jesteśmy :) mały ma 380gram, jak to lekarz określił - dzyndzolek nie odpadł i na pewno bedzie chłopiec:)
Pomierzony, wszystko sprawdzone.. tak wiec jest super :) wszystkie pomiary wskazują na 21tc więc książkowo się rozwija.
Zapomniałam zjeść coś słodkiego, ale i tak fikał choć większość czasu twarzyczka byl zwrócony w stronę kręgosłupa.
Głowica juz latała po całym brzuchu, macica wysoko juz za pępek moj wychodzi!
Poród na 26.06 :)
1518118697-d1fbcbe3e7345b81-aaaaaa.jpeg

I od poczatku mam prawie +5kg...
Dzisiaj na wadze 69.6 [emoji31]
9ewnqqmznpxcwjj5.png

Do góry