reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak jest dobrym tatą to dobrze. U mnie zero kontaktu odkąd od Niego uciekłam. Mały miał 6 tygodni. Potem stoczył się tak że jest bezdomnym ćpunem. Więc odebrałam władze rodzicielską mu, żeby dziecko uchronić. Jakby normalnie pracował i się zachowywał to może byłoby inaczej.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Szczerze Ci powiem ze jej nigdy krzywdy nie zrobil ale tez cpa i ma wszystko w dupie i nie pracuje, mieszka z matka ktora za niego mi placi a póki ja bierze i placi to nie moge mu odebrac praw ale ma ograniczone prawa a po za tym corka go kocha.

reklama
Jak jest dobrym tatą to dobrze. U mnie zero kontaktu odkąd od Niego uciekłam. Mały miał 6 tygodni. Potem stoczył się tak że jest bezdomnym ćpunem. Więc odebrałam władze rodzicielską mu, żeby dziecko uchronić. Jakby normalnie pracował i się zachowywał to może byłoby inaczej.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja tez odeszlam jak mala miala 3 lata poprostu niechcialam takiego zycia w ciaglej klutni chcialam malej tego zaoszczedzic, tez jej nigdy przeciwko niemu nie nastawialam bo mala nie jest temu winna i tak juz swoje przeszla

Ja tez odeszlam jak mala miala 3 lata poprostu niechcialam takiego zycia w ciaglej klutni chcialam malej tego zaoszczedzic, tez jej nigdy przeciwko niemu nie nastawialam bo mala nie jest temu winna i tak juz swoje przeszla
Jasne. co jak co dziecko nigdy nie jest niczemu winne, więc ja się cieszę że Aleks był taki mały i tego wszystkiego nie pamięta. Nawet ojca biologicznego nie zna. W sumie z jednej strony dobrze. Bo teraz ma porządnego tatę

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@O’Hara, idź w ten maraton. 5 dni przed owu, owu i dzień po na domęczenie. Jak nie wyjdzie, to wrócisz do rytmu, który Ci zapodał lekarz.

[emoji256][emoji256][emoji256]

Ciężko mi będzie starego przekonać do maratonu, poza tym wyznam szczerze ze już mam dość i jest mi wszystko jedno [emoji16] nie chce mi się już tego rozkminiac. Niech się dzieje wola nieba [emoji106][emoji16][emoji16]

A no infekcja się przypałętała [emoji17] mam nadzieję,że to tylko drożdżyca. na szczęście po owulacji przyszła,więc chociaż skorzystaliśmy. nie będę testowała,bo nie ma sensu i tak do niczego nie doszło pewnie. @ powinna w poniedziałek albo wtorek być.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

No to mam nadzieje, ze jednak się nie zjawi!! Powodzenia!! [emoji256][emoji256]

Ciężko mi będzie starego przekonać do maratonu, poza tym wyznam szczerze ze już mam dość i jest mi wszystko jedno [emoji16] nie chce mi się już tego rozkminiac. Niech się dzieje wola nieba [emoji106][emoji16][emoji16]

I z takim właśnie nastawieniem zaciążysz od razu bejbe ! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jajnik mnie koszmarnie boli mówię chłopu, ze chyba dzisiaj jeszcze trzeba poprawić bo może jajo ucieka a on mi na to, ze przecież chory jest bo ma katar....[emoji23][emoji23][emoji23] no nic dam biednemu spokój bo jeszcze zejdzie mi w trakcie... będzie co ma być ale ubawił mnie strasznie[emoji104]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jesteśmy :) mały ma 380gram, jak to lekarz określił - dzyndzolek nie odpadł i na pewno bedzie chłopiec:)
Pomierzony, wszystko sprawdzone.. tak wiec jest super :) wszystkie pomiary wskazują na 21tc więc książkowo się rozwija.
Zapomniałam zjeść coś słodkiego, ale i tak fikał choć większość czasu twarzyczka byl zwrócony w stronę kręgosłupa.
Głowica juz latała po całym brzuchu, macica wysoko juz za pępek moj wychodzi!
Poród na 26.06 :)
1518118697-d1fbcbe3e7345b81-aaaaaa.jpeg

I od poczatku mam prawie +5kg...
Dzisiaj na wadze 69.6 [emoji31]
9ewnqqmznpxcwjj5.png

Do góry