marta_usssek
Fanka BB :)
Siedzę czekam u gin. Oby wszystko było ok. Po teście euforia a teraz strach. Trzymajcie kciuki!!!!
Mocno zaciśnięte !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siedzę czekam u gin. Oby wszystko było ok. Po teście euforia a teraz strach. Trzymajcie kciuki!!!!
Siemka, siemka! A baluje i nie baluje! @ uderzyła z zaskoczenia! 24dc i proszę bardzo! Rozkręca się, znów będę miała dylemat czy liczyć od dzisiaj czy od jutra No nic, nie będziemy histeryzować! 15 cs uważam za otwarty [emoji106][emoji256][emoji110][emoji1]
Tulam mocno ! [emoji178]
O wow! Szybko. Ten cykl szłyśmy łeb w łeb. Następny będzie nasz [emoji110]Siemka, siemka! A baluje i nie baluje! @ uderzyła z zaskoczenia! 24dc i proszę bardzo! Rozkręca się, znów będę miała dylemat czy liczyć od dzisiaj czy od jutra No nic, nie będziemy histeryzować! 15 cs uważam za otwarty [emoji106][emoji256][emoji110][emoji1]
O wow! Szybko. Ten cykl szłyśmy łeb w łeb. Następny będzie nasz [emoji110]
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
A no infekcja się przypałętała [emoji17] mam nadzieję,że to tylko drożdżyca. na szczęście po owulacji przyszła,więc chociaż skorzystaliśmy. nie będę testowała,bo nie ma sensu i tak do niczego nie doszło pewnie. @ powinna w poniedziałek albo wtorek być.No szybko! Ovu była szybko, @ szybko oby tak zawsze szło a jak tam u Ciebie sprawy się maja?
Drugie dziecko ale jestem po rozwodzie i teraz mam innego partnera z ktorym tworzymy rodzine i bardzo chcemy miec "Nasze" dziecko a moja corka chce miec rodzenstwo, staramy sie od 8 cykli, w sierpniu udalo nam sie ale we wrzesniu poronilam i teraz od tamtej pory nic sie nie udajeA to Twoje pierwsze starania ? Pierwsze dziecko ?
Ile cykli próbujecie ?
Dzięki Martunia ale jest Ok! Byłam na to gotowa! Trzymam za was kciuki dziewczyny, oby u was to krócej trwało [emoji256][emoji256]
Drugie dziecko ale jestem po rozwodzie i teraz mam innego partnera z ktorym tworzymy rodzine i bardzo chcemy miec "Nasze" dziecko a moja corka chce miec rodzenstwo, staramy sie od 8 cykli, w sierpniu udalo nam sie ale we wrzesniu poronilam i teraz od tamtej pory nic sie nie udaje