reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A jakiego drinka pijesz? Tak z ciekawości, żebym wiedziała po czym tak się odlatuje ;) ;)

Oharka te Twoje teksty .... dobra byś była w stand up-ie [emoji57]
Twój małż to szczęściarz . Inteligencji i polotu pewnie Ci nie brak nooooooo a właśnie jak zareagował na czerwone widzianko ????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz to już nic nie wiem.... wino pije o słucham z mężem muzyki z młodych lat[emoji18] 90’ te były boskie[emoji7][emoji7][emoji7]

Tego Ci trochę zazdroszczę ... wina z mężem .
Mój mąż w ogóle nie pije alkoholu .

Dziewczyny mam tsh 3,350 a norma jest do 4,200 to niby złe mam???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam powyżej 3,500 poszłam do rodzinnego po skierowanie do endykronologa ale nie chciała mi przepisać bo mieszczę się w normie powiedziała żebym powtórzyła TSH więc tak zrobiłam Ft3 ,Ft4 i anty -TPO sobie przy okazji bo fajna promocja była i takie miałam TSH 1,381 Ft3 2,75 Ft4 1,05
TPO 0,00.Spadło bez leków i od czego to nie wiem.Teraz w ciąży mam 2,040

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moje wyniki hormonow wyszly tragicznie... 13 ide do ginekologa, narazie potrzebuje "urlopu" od forum, bo niestey czuje sie jakbym dostała z otwartej w twarz. Z takimi wynikami moge robic maratony 10dniowe a i tak nie zajde ;) odezwe sie jak bede po wizycie, tzrymam za wszystkie kciuki :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny moje wyniki hormonow wyszly tragicznie... 13 ide do ginekologa, narazie potrzebuje "urlopu" od forum, bo niestey czuje sie jakbym dostała z otwartej w twarz. Z takimi wynikami moge robic maratony 10dniowe a i tak nie zajde ;) odezwe sie jak bede po wizycie, tzrymam za wszystkie kciuki :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Popraw je i wracaj do nas [emoji173] dobrze, ze już wiesz co i jak [emoji123] czekamy Na Ciebie!

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Do góry