reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc laski, 1 dc zawital kuźwa! Depresja juz byla, teraz faza wkurwu :) w czwartek lece na badania, az juz sie nie moge diczekac co wyjdzie. A za jakirs 1.5 tyg ide zibaczyc co tam u moich jajnikow. W lutym mamy wymuszona przerwe, wiec wznawiamy starania w marcu. Troche mnie tu teraz bedzie mniej, ale trzymam kciuki za kazda z was:*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Tulimy mocno[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A Biedronka juz przyspieszyla dni plodne, ze jej nie ma czy kolejny maraton urzadzila???[emoji3][emoji3][emoji3]

Najlepiej sobie jakos dzien zaplanować i wieczor [emoji173] i mysli odogonić..
Jakieś kino, dobra kolacja:)

Ja wczoraj kupiłam stroj do pływania w końcu! Chcislam isc na aqua a oni maja przerwe w ferie wiec dupa, ale dzisiaj z kumpela lecę poplywac[emoji7] moj i tak siedzi w książkach jak tylko o 17 wraca bo w week ma 3 egzaminy:/
Wcinam sniadanko i pędzę na pazury-w piękna ja maja pedicure w fotelu masujacym - cos pięknego[emoji7] bedziesz chciała sie zrelaksować to polecam, super babeczki [emoji173]
Miłego dnia laskiiii!
Przesyłam duuuużo pozytywnej enerrgi

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Super :) Kupiłaś taki jednoczęściowy? Też coraz częściej myślę, żeby wybrać się na basen tylko nie wiem co zrobić, żeby jakiejś infekcji nie chwycić.

Bardzo mi sie to imie podoba i wydaje mi sie, ze to imie dla fajnego łobuza nawet jak bedzie miec 40 lat to bedzie troche malym chlopcem[emoji14][emoji14][emoji14]

Też mi się bardzo podoba, nawet był to mój typ dla chłopca jednak narzeczony nie jest do końca przekonany.

Dziewczyny czy w ciąży można zrobić z NFZ wszystkie zęby, które wymagają leczenia czy jak to jest?

Witam witam :) dziś 7 dc

Jestem czytam, maratonu nie zaczęłam u nie zaczne ;)

@Dagaa11 liczyłam, że się Wam uda :(

Miłego dnia :)
To co tak cicho siedzisz? Tesknimy[emoji8] u mnie 6 dc jutro ide do gin i zastanawiam sie czy nie bedzie za pozno na branie clo jak cos bo zazwyczaj bierze sie od 5 dc przez piec kolejnych dni. Tak na marginesie to nakrecam sie jak glupia, ze mam za niski progesteron i ze jutro mi powie, ze menopauza mnie dogania...stresa mam[emoji22]

reklama
To co tak cicho siedzisz? Tesknimy[emoji8] u mnie 6 dc jutro ide do gin i zastanawiam sie czy nie bedzie za pozno na branie clo jak cos bo zazwyczaj bierze sie od 5 dc przez piec kolejnych dni. Tak na marginesie to nakrecam sie jak glupia, ze mam za niski progesteron i ze jutro mi powie, ze menopauza mnie dogania...stresa mam[emoji22]

Aaaa bo kuwa nostalgia mnie ogarnia.... rok temu o 9:00 urodziłam i przeraża mnie, że ten czas tak spier**** :)
A Ty nie przeżywaj bo po pierwsze nie wiadomo czy Ci przepisze a po drugie jak juz Ci przepisze to se zapodasz w nastepnym cyklu :) także wyluzka :D

Do góry