reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bylam na czczo i trzy godziny na nogach chociaz nie mialam pojecia , ze tak trzeba[emoji14]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie na narazie lenistwo nie powala pójsc na prolaktynę :p stwierdziłam ze gdy teraz sie nie udało to pójdę.. u mnie krew pobierają do 9 rano więc musialabym wstac o 5 i nic nie jesc do jest dla mnie nie wykonalne bo mój organizm jest przyzwyczajony do spozywania śniadania od razu jak tylko się obudzę :)

reklama
Ja caly czas tu jestem, ale malo sie udzielam, bo staram sie nie popadac w paranoje. Dzisiaj, najpozniej jutro termin @, narazie nic sie nie dzieje. Testu nie robie, czekam i staram sie nie ześwirować ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej sobie jakos dzien zaplanować i wieczor [emoji173] i mysli odogonić..
Jakieś kino, dobra kolacja:)

Ja wczoraj kupiłam stroj do pływania w końcu! Chcislam isc na aqua a oni maja przerwe w ferie wiec dupa, ale dzisiaj z kumpela lecę poplywac[emoji7] moj i tak siedzi w książkach jak tylko o 17 wraca bo w week ma 3 egzaminy:/
Wcinam sniadanko i pędzę na pazury-w piękna ja maja pedicure w fotelu masujacym - cos pięknego[emoji7] bedziesz chciała sie zrelaksować to polecam, super babeczki [emoji173]
Miłego dnia laskiiii!
Przesyłam duuuużo pozytywnej enerrgi

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Najlepiej sobie jakos dzien zaplanować i wieczor [emoji173] i mysli odogonić..
Jakieś kino, dobra kolacja:)

Ja wczoraj kupiłam stroj do pływania w końcu! Chcislam isc na aqua a oni maja przerwe w ferie wiec dupa, ale dzisiaj z kumpela lecę poplywac[emoji7] moj i tak siedzi w książkach jak tylko o 17 wraca bo w week ma 3 egzaminy:/
Wcinam sniadanko i pędzę na pazury-w piękna ja maja pedicure w fotelu masujacym - cos pięknego[emoji7] bedziesz chciała sie zrelaksować to polecam, super babeczki [emoji173]
Miłego dnia laskiiii!
Przesyłam duuuużo pozytywnej enerrgi

9ewnqqmznpxcwjj5.png
No dzisiaj mam druga zmiane, wiec nie bede miala czasu o tym myslec. Wieczorem ksiazke poczytam, bo moj idzie na nocke. No i zobaczymy. Trzeba czekać :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry