reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Robie jeszcze 3 ciasta:)
1. Brzoskwiniowe wydmy
2. Biszkopt w kratke.
3. Biszkopt z masą slonecznikową

Salatki
1. Ryz, kurczak w przyprawie curry, ananas, groszek, majonez, przyprawy
2. Sledzie po meksykansku
3. Szynka, ser zolty, seler ze sloika, por, jablko, jajka, brzoskwinie z puszki, majonez przyprawy,

Chleb, wedlina, napoj odzywczy domowy z marchwi i pomaranczy, szampan dzieciecy :D

reklama
Super :) Kupiłaś taki jednoczęściowy? Też coraz częściej myślę, żeby wybrać się na basen tylko nie wiem co zrobić, żeby jakiejś infekcji nie chwycić.

Też mi się bardzo podoba, nawet był to mój typ dla chłopca jednak narzeczony nie jest do końca przekonany.

Dziewczyny czy w ciąży można zrobić z NFZ wszystkie zęby, które wymagają leczenia czy jak to jest?
Tak, jednoczęściowy:)
Jest super!

9ewnqqmznpxcwjj5.png

1. Brzoskwiniowe wydmy
2. Biszkopt w kratke.

Salatki
3. Szynka, ser zolty, seler ze sloika, por, jablko, jajka, brzoskwinie z puszki, majonez przyprawy,

Chleb, wedlina, napoj odzywczy domowy z marchwi i pomaranczy, szampan dzieciecy :D

OMG!! To ile będzie ludziów? [emoji33][emoji6]

To co tak cicho siedzisz? Tesknimy[emoji8] u mnie 6 dc jutro ide do gin i zastanawiam sie czy nie bedzie za pozno na branie clo jak cos bo zazwyczaj bierze sie od 5 dc przez piec kolejnych dni. Tak na marginesie to nakrecam sie jak glupia, ze mam za niski progesteron i ze jutro mi powie, ze menopauza mnie dogania...stresa mam[emoji22]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Do menopauzy to Ty masz jeszcze hoho!

9ewnqqmznpxcwjj5.png

1. Brzoskwiniowe wydmy
2. Biszkopt w kratke.

Salatki

Ooo...to duza impreza bedzie[emoji322][emoji484][emoji323]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No co Ty? Gdzie własnymi rękami? Mikser z Zelmera mi pomoże :D

A jeszcze niedawno trzeba było ręcznie ciasto kręcić! :) ja pamietam za małolata z ciocia ciasto robiłam, ukręcałam drewniana pałką i wiadomo na koniec należało dokładnie wylizać i pałkę i miskę :) i ciocia zawsze mówiła... „nie liż tej pałki, bo będziesz miała łysego męża!” I kuwa wykrakała! [emoji23]

reklama
A jeszcze niedawno trzeba było ręcznie ciasto kręcić! :) ja pamietam za małolata z ciocia ciasto robiłam, ukręcałam drewniana pałką i wiadomo na koniec należało dokładnie wylizać i pałkę i miskę :) i ciocia zawsze mówiła... „nie liż tej pałki, bo będziesz miała łysego męża!” I kuwa wykrakała! [emoji23]
Haha dobre :D

Do góry