reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny :) witam się wieczornie :) dziś miałam lepszy dzień, a że leki na wymioty się kończą to póki jeszcze je mam to przerobiłam dziś 1,5kg mięsa mielonego.
Zrobiłam mielone, pulpety i sos do spaghetti. Podzieliłam na porcje i zamroziłam żeby moi Panowie mieli co jeść jak ja się znów będę źle czuć. Leków mam do poniedziałku, a wizyta u ginekologa w poniedziałek tydzień później.. już się boję.
Która teraz testuje w najbliższych dniach ?
Trzymam kciuki bardzo mocno ! I wysyłam ciążowe fluidy :* :*
@zośkaTośka piękny mały ludek :*
@lili78 a ja byłam pewna że do Ciebie @ nie zagladnie :(
@AgaRS90 wszystko co z aloesem jest super ! Ja piłam sok z aloesa ale niestety w ciąży nie można.
@Kasienka3b wracaj do zfrowoa i przede wszystkim wracaj do Nas :* trzymam kciuki żeby wszystko poszło jak trzeba :*
@pol99 ja tak miałam i przed @ i teraz w ciąży. W pierwszej nie pamiętam jak to było że śluzem

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Cześć dziewczyny :) witam się wieczornie :) dziś miałam lepszy dzień, a że leki na wymioty się kończą to póki jeszcze je mam to przerobiłam dziś 1,5kg mięsa mielonego.
Zrobiłam mielone, pulpety i sos do spaghetti. Podzieliłam na porcje i zamroziłam żeby moi Panowie mieli co jeść jak ja się znów będę źle czuć. Leków mam do poniedziałku, a wizyta u ginekologa w poniedziałek tydzień później.. już się boję.
Która teraz testuje w najbliższych dniach ?
Trzymam kciuki bardzo mocno ! I wysyłam ciążowe fluidy :* :*
@zośkaTośka piękny mały ludek :*
@lili78 a ja byłam pewna że do Ciebie @ nie zagladnie :(
@AgaRS90 wszystko co z aloesem jest super ! Ja piłam sok z aloesa ale niestety w ciąży nie można.
@Kasienka3b wracaj do zfrowoa i przede wszystkim wracaj do Nas :* trzymam kciuki żeby wszystko poszło jak trzeba :*
@pol99 ja tak miałam i przed @ i teraz w ciąży. W pierwszej nie pamiętam jak to było że śluzem

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Kati kiedys wreszcie moze wredna @ nie zajrzy do mnie i mam nadzieje, ze przed menopauza to bedzie[emoji3] Dzisiaj jednak mialam sredni dzien... Z mezem ostra wymiana zdan byla... Poczulam sie smutna, samotna i odpuscilam sobie[emoji53] Wzielam bety i poszlam spac na dol... Smutno jest kiedy druga osoba ma cie w d... i tyle... Ale z chlopem czy bez daje rade[emoji123][emoji123][emoji123] Dziewczyny!!! Jakkolwiek zycie nam sie uklada ,kochajmy same siebie i czasami warto byc troszke egoistkami!!! Myslmy o sobie bo kto jak nie my to zrobi....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kati kiedys wreszcie moze wredna @ nie zajrzy do mnie i mam nadzieje, ze przed menopauza to bedzie[emoji3] Dzisiaj jednak mialam sredni dzien... Z mezem ostra wymiana zdan byla... Poczulam sie smutna, samotna i odpuscilam sobie[emoji53] Wzielam bety i poszlam spac na dol... Smutno jest kiedy druga osoba ma cie w d... i tyle... Ale z chlopem czy bez daje rade[emoji123][emoji123][emoji123] Dziewczyny!!! Jakkolwiek zycie nam sie uklada ,kochajmy same siebie i czasami warto byc troszke egoistkami!!! Myslmy o sobie bo kto jak nie my to zrobi....

Lili
Święte słowa !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ano smutno. Mi jeszcze gorzej smutno w takich sytuacjach, bo nie mam dokąd iść (mamy u mojej mamci jeden pokój póki nie wykończymy swojego domu). Zostaje mi odwrócić się dupą i iść spać.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

@lili78 w samo sedno ! A mąż jeszcze przemyśli i przeprosi!
@Velvetka ja też tak kilka razy robiłam [emoji23] następnego dnia się nie odzywałam słowem do mojego i przychodził z przeprosinami [emoji23] okropna jestem, ale z Niego taki uparciuch, że nie dałoby się inaczej

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Witam w 3 dc :D

@lili78 jak samopoczucie?
Jesli chodzi o sprawy damsko- meskie to juz ok ale choroba rozlozyla mnie strasznie...[emoji22][emoji22][emoji22] do wczoraj lalo mi sie z nosa okropnie, wczesniej gardlo bolalo a teraz oslabienie i kaszel... Dziewczyny jak myslicie jakie moga byc przyczyny, ze cycki mnie caly czas bola??? Prolaktyna?

Do góry