reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Chińszczyzna dobra [emoji3]
A jutro chyba będzie pizza [emoji3] z sosem czosnkowym mniam[emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym jadła tylko Margherite. Jedyne co mnie powstrzymuje przez zamawianiem jej dzień w dzień to ocenianie przez pracowników pizzerii [emoji23]
I sos czosnkowy... [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde dziewczyny wlasnie wracam z pierwszej od miesiaca jazdy i stwierdzam, ze wreszcie dojrzewam zeby sprobowac isc zdawac egzamin na prawko[emoji23][emoji23][emoji23] a ...no i jak bylam w toalecie trzy godziny temu to mialam lekko rozowy sluz wiec zapodalam tampona na wypadek gdyby @ przyszla w trakcie jazdy ale do tej pory cisza... Nigdy nie mialam tak...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

1516717676-e6f3489d4682328e-aaaaaa.jpeg

U mnie dzisiaj to [emoji651] tak zwana śmieciówa. Co w lodówce to do gara. Cebula, kiełbasa, makaron gotowany. Można też wbić jajko i posypać serem.

marzenia mają wielką moc...

Kurde dziewczyny wlasnie wracam z pierwszej od miesiaca jazdy i stwierdzam, ze wreszcie dojrzewam zeby sprobowac isc zdawac egzamin na prawko[emoji23][emoji23][emoji23] a ...no i jak bylam w toalecie trzy godziny temu to mialam lekko rozowy sluz wiec zapodalam tampona na wypadek gdyby @ przyszla w trakcie jazdy ale do tej pory cisza... Nigdy nie mialam tak...

A na dzis masz termin ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja nie wiem co bym zrobiła bez prawa jazdy. Masakra jakaś by była się tłuc na rehabilitację z brzdącem dwoma autobusami. Polecam zrobić, wielką wygoda. A co do śluzu to głupieć można z tymi śluzami. Ja 5 dpo i śluz płodny jak cholera, a wczoraj sahara.

No ja nie wiem co bym zrobiła bez prawa jazdy. Masakra jakaś by była się tłuc na rehabilitację z brzdącem dwoma autobusami. Polecam zrobić, wielką wygoda. A co do śluzu to głupieć można z tymi śluzami. Ja 5 dpo i śluz płodny jak cholera, a wczoraj sahara.

Ja teraz wlasnie musze juz miec prawko jazdy ale ku mojemu zdziwieniu podoba mi sie jazda[emoji3]

reklama
Do góry