reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1516721988-9b487de43d8d3cd8-aaaaaa.jpeg
wczorajszy tescik:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!![emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz wlasnie musze juz miec prawko jazdy ale ku mojemu zdziwieniu podoba mi sie jazda[emoji3]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
To śmiało! Jeśli jazdy sprawiają Ci przyjemność i masz dobrego instruktora to jak najbardziej idź za ciosem. :)
1516719022-6c426fc206bf8852-aaaaaa.jpeg
Mój maluszek 7.5 cm 13t3d

m3sxskjoy7l8ehmb.png
Ale super dzieciaczek! Gratulacje!
1516721988-9b487de43d8d3cd8-aaaaaa.jpeg
wczorajszy tescik:)

Wygląda jak ciąża! Gratulacje! Który cykl starań? :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ładna kreseczka! Pozwoliłam sobie zajrzeć na profil, widząc nieznajomy nick i widzę, że byłaś w tym wątku dawno przed nami. Od tamtego czasu się starałaś?
Nie. To ze tak powiem wpadka :D gdzieś podświadomie chciałam mieć dziecko .jakoś specjalnie się nie staralismy. A ze w ostatnim miesiącu wiele się działo, 2 wycieczki za Nami. Sylwek we Lwowie i urlop w Maroku to gdzieś w między czasie powstała fasoleczka. :)

To śmiało! Jeśli jazdy sprawiają Ci przyjemność i masz dobrego instruktora to jak najbardziej idź za ciosem. :)

Ale super dzieciaczek! Gratulacje!

Wygląda jak ciąża! Gratulacje! Który cykl starań? :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Żaden heheh. Od roku nie biorę tabletek anty. Ale jakoś specjalnie się nie staralismy.

reklama
Do góry