reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny wczoraj byłam u gina i potwierdził ciążę. Wg obrazu 6tc +1. Co oznacza że ovu miałam nie tak jak sądziłam 18.12 tylko 21.12. Test pozytywny robiłam 30.12 czyli wyszedł pozytyw 9dpo!!! :O how it's possible?!?! I beta w tym dniu 44.41. Aż nie mogę wyjść z podziwu czy to wogole możliwe :) implementacja jest 8 dpo a beta wydziela się 2 dni po implementacji. Ale gin był pewny że 6tc+1. Co sądzicie?

f2w3csqvilsnamac.png
Może groszek jest tak duży że ginowi wyszlo 6 tydzień, na następnej wizycie może się przesunac pare dni , ale mimo wszystko gratulacje i nudnych 8 msc:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny [emoji7] Nigdy za szczuplutką się nie uważałam, a do końca 15 tc przytyłam 2,8kg :szok: w sumie to tak nagle bo w ciągu niecałych 3 tygodni przybrałam 1,8kg. Ogólnie na wadze mam 74,4kg przy 175cm.
Zrobię kolejną fotkę w skończonym 16 tygodniu, czyli w poniedziałek to Wam pokaże :)

Szczuplutka to za dużo powiedziane. Tez bym
Chciała zrzucić ze 4kg ale i tak mam zupełnie inna sylwetkę od Oli i nigdy nie miałam takiego plasciutkiego brzuszka :) nie wiem ile godzin na silce bym musiała spędzić :)
Jak się wciśniesz w czerwone wdzianko to znaczy że laska jestes, bo to ubranko takie malutkie bylo jak foto wstawilas;)

Może groszek jest tak duży że ginowi wyszlo 6 tydzień, na następnej wizycie może się przesunac pare dni , ale mimo wszystko gratulacje i nudnych 8 msc:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie musi być mały bo z om jest 6tc + 4 ;) ale i tak jest śliczny [emoji7]

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Do góry