reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nigdy bym nie powiedziala ze tyle wazysz[emoji44]

dqpr3e5e7ell0w0u.png
haha ja też [emoji28] Do tego cycków prawie zero, dopiero teraz zaczynają mi być małe moje staniki rozmiar 75b :p

reklama
Ja byłam dzisiaj w przedszkolu i dzieci mnie zacalowaly i wysciskaly [emoji7][emoji7][emoji7] no i załapałam sie na kopytka z maslem i miodem mmm;D sie teraz turlam jak mała piłeczka.
Bylam tam 4h i nie mogłam wyjść[emoji23] kocham te szkraby [emoji173]
A teraz biorę sie za ogórkowa bo kwasów mi brak.

Ja mam 165 i 64.8kg przed ciąża, teraz 66.9kg.. i niestety u mnie brzuch, boczki i plecy to zmora[emoji24]
9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja byłam dzisiaj w przedszkolu i dzieci mnie zacalowaly i wysciskaly [emoji7][emoji7][emoji7] no i załapałam sie na kopytka z maslem i miodem mmm;D sie teraz turlam jak mała piłeczka.

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Mmm kopytka [emoji173] Zjadłabym [emoji28] Żeby u mnie w pracy tak się cieszyli na mój widok [emoji28]

Nigdy bym nie powiedziala ze tyle wazysz[emoji44]

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Ja też! Nigdy w życiu bym tam ponad 70kg nie zobaczyła. Zazdro! :D i wzrostu też! Moim marnym 162cm każdy gram widać [emoji23]
A teraz biorę sie za ogórkowa bo kwasów mi brak.

Ja mam 165 i 64.8kg przed ciąża, teraz 66.9kg.. i niestety u mnie brzuch, boczki i plecy to zmora[emoji24]
9ewnqqmznpxcwjj5.png
Dzieciaki są kochane! Byłam na weekend u mojego chrześniaka, ma 5 lat. Ło jeżu. Ileż miłości dostałam od niego :D
W ogóle ja mam teraz fazę na zupy. Ale to przez tę pogodę glupia. A mój chłop załamany. Zjadł zupę i mina niewiniątka pyta, czy zamawiamy kebaba :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też! Nigdy w życiu bym tam ponad 70kg nie zobaczyła. Zazdro! :D i wzrostu też! Moim marnym 162cm każdy gram widać [emoji23]

Dzieciaki są kochane! Byłam na weekend u mojego chrześniaka, ma 5 lat. Ło jeżu. Ileż miłości dostałam od niego :D
W ogóle ja mam teraz fazę na zupy. Ale to przez tę pogodę glupia. A mój chłop załamany. Zjadł zupę i mina niewiniątka pyta, czy zamawiamy kebaba :D

Trza było tortille chlopowi zrobić [emoji23]
Ja zrobiłam wczoraj to dziś też chce [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
To ja mam do zupy coleslawa z wczoraj, ziemniaki i kotlety z jajek chyba zrobię.. mama od sąsiada bierze paczki do siebie, do nas i do koleżanek z pracy ale jest na l4 i ma w ciul jajek [emoji23]
Kupiłam 3 paczki bo nie ma z tym boroka co zrobic i jade, albo pasta jajeczna, albo jajecznica, to dzisiaj beda kotleciki [emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Tez lubię zupy ale jesli to nie żur czy z czerwonej soczewicy z mieskiem i ziemniakami to robie 2 danie bo mój zaraz tez by po kebaba dzwonił[emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

To ja mam do zupy coleslawa z wczoraj, ziemniaki i kotlety z jajek chyba zrobię.. mama od sąsiada bierze paczki do siebie, do nas i do koleżanek z pracy ale jest na l4 i ma w ciul jajek [emoji23]
Kupiłam 3 paczki bo nie ma z tym boroka co zrobic i jade, albo pasta jajeczna, albo jajecznica, to dzisiaj beda kotleciki [emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Pasta jajeczna [emoji7] jajo na tarce + cebulka + sól i pieprz + majonez [emoji7] sama pastę potrafię jeść [emoji23]
Ja też mam prawdziwe wiejskie jaja. W sklepie teraz już wogole nie kupuje.
U nas wiecznie jak nie jajecznica, to omlet na słodko biszkoptowy, na miękko, pasta jajeczna, jajko sadzone.
Tzn jem tylko ja i Aleks. Mój małżonek uczulony na białko jaja kurzego :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
No wlasnie leń mnie dopadl dzisiaj i liczyłam po cichu, że sama zupa przejdzie. Szczególnie, że ta ziemniaczana bardzo sycaca. I wrzuciłam tam dużo kiełbasy i boczku. No ale jednak co kebab, to kebab [emoji23]
A z moim jest to samo. Kiedyś robiłam tortille, to 3 dni je jadl. Tylko mięso dosmazalam. To samo z burgerami. [emoji23]

Do góry