reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kobiałki! Potrzebuje duuuuzo kawy żeby przetrwać dzisiaj! Niby taka zmęczona wczoraj, o 22 już było paciorek, siusiu i spać. Położyłam się i się zaczęło...
1516352899-b6639121243e1661-aaaaaa.jpeg

[emoji3]

reklama
Mi gin mówił, że termin ustala się jakoś ale CHYBA między 9-12 tyg bo później każde dziecko rośnie sobie w swoim tempie. Mi mówił, że jeśli jest różnica 10 dni między om a usg w jedną i drugą strone to bierze się z usg. Ważne te tygodnie są ale na 100% pewna nie jestem że w tych tygodniach co napisałam. Tak Ci pisze, żebyś wiedziała co mój mówił ;) jak się czujesz?
Ja cały czas czuję się jakbym w ciąży nie była [emoji28] zero objawów i dolegliwości, tylko brzuszek już powoli widać
tak wyglądał w skończonym 14tc :) ale już trochę jest większy

Załączniki

• 20180108_205346.jpg
    20180108_205346.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry