Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak dziękuję kochana!Widzę dokładne obliczenia. Ja myślę, że Twój organizm ma te obliczenia w kompletnym poważaniu. [emoji14] Implementacja to proces i można co najwyżej zakresy dpo podać. Ale na pewno miałaś ładną betę w bardzo wczesnym dniu.
Ja cały czas czuję się jakbym w ciąży nie była [emoji28] zero objawów i dolegliwości, tylko brzuszek już powoli widaćMi gin mówił, że termin ustala się jakoś ale CHYBA między 9-12 tyg bo później każde dziecko rośnie sobie w swoim tempie. Mi mówił, że jeśli jest różnica 10 dni między om a usg w jedną i drugą strone to bierze się z usg. Ważne te tygodnie są ale na 100% pewna nie jestem że w tych tygodniach co napisałam. Tak Ci pisze, żebyś wiedziała co mój mówił jak się czujesz?
Ja cały czas czuję się jakbym w ciąży nie była [emoji28] zero objawów i dolegliwości, tylko brzuszek już powoli widać
tak wyglądał w skończonym 14tc ale już trochę jest większy
Jak sie zaokragli to bedzie sliczny bo Ty taka szczuplutkaJa cały czas czuję się jakbym w ciąży nie była [emoji28] zero objawów i dolegliwości, tylko brzuszek już powoli widać
tak wyglądał w skończonym 14tc ale już trochę jest większy
To cudownie że się udało tak za pierwszym, jeszcze raz wielkie gratulacjeMnie się udało testować pierwszy raz w życiu i 2 kreseczki a tak się bałam, że po 12 latach brania anty nic z tego nie będzie Obecnie jestem w 16tc
Ściemniasz jesteś szczuplutkaNoo!! [emoji7] Ja mam większy a jestem dopiero w 1wszym tc! [emoji38]