O'Hara
Fanka BB :)
Ide spac gwiazdy jutro bede was czytac pijac kawe A Wy bedziecie spac dobranoc. Rozmnazajta się
Ja tez zaraz idę, bo zmęczona dzisiaj jestem a jutro piatunio! słit drims
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ide spac gwiazdy jutro bede was czytac pijac kawe A Wy bedziecie spac dobranoc. Rozmnazajta się
Ja jutro tez musze jak zwykle wstac o 5 i do kolchozu zapierniczac... Cale szczescie, ze to piatek[emoji16] Kolorowych snow [emoji8][emoji8][emoji8]Ja tez zaraz idę, bo zmęczona dzisiaj jestem a jutro piatunio! słit drims
Dobre hahaDobrze że ja wieczory w pracy spędzam bo z tego robienia dziecka przy Was to człowiek w alkoholizm popadnie [emoji23]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie się udało testować pierwszy raz w życiu i 2 kreseczki a tak się bałam, że po 12 latach brania anty nic z tego nie będzie Obecnie jestem w 16tcWczoraj robiłam test ale negatywny, zrobiłam to bo nie wytrzymałam [emoji39]@ powinna przyjść za jakirs półtora tygA ty kiedy bd testować?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tymi 3 dniami mogło by się zgadzać. My z Damianem co 2 dzień od skończenia okresu, potem była przerwa bez przytulanek 2 dni bo młody nam się wcześniej obudził. Więc przytulanki trzeciego dnia. I wtedy akurat wyszedł test owulacyjny pozytywny i w nocy miałam owu. Fakt faktem poprawiliśmy następnego dnia jeszcze, ale plemniki mogły być w tego pierwszego razu po przerwie 2dniowejNo już nie mam wyjścia, bo nie przekonam już starego do maratonu [emoji38][emoji106] przynajmniej się postaram No