B
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedrona ilosc tych serduszek mnie rozwala[emoji23][emoji23][emoji23] co mlodosc, to mlodosc... Czlowiek jednak juz stary i zdrowia nie ma[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
A gdzie mierzysz? Ja w ustach i teraz czytam, ze to podobno najmniej miarodajny pomiar.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby ale jakoś nie czuje tego, że będzieBiedronka ale sie ładnie te serduszka prezentują ! To bedzie Wasz miesiąc !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uważam, że stary człowiek nie wie co to net i nie umie się posługiwać. Więc jesteś młoda dupeczkaBiedrona ilosc tych serduszek mnie rozwala[emoji23][emoji23][emoji23] co mlodosc, to mlodosc... Czlowiek jednak juz stary i zdrowia nie ma[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Osz kuwa no w zyciu bym nie dala rady [emoji23]
No wlasnie!!!! Jak po czyms takim chodzic ????o bieganiu nawet nie mowie[emoji23][emoji23][emoji23]Osz kuwa no w zyciu bym nie dala rady [emoji23]