reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to już po! Nie zrobił spermiogramu, tylko tak jak mówiłam trzeba się konkretnie na to umówić i czekać 2-3 tyg wiec później sobie przeanalizujemy i się umówimy. Ogólnie zgadnijcie kto dostał zjebki?! JA, PREZESOWA!! Później wam wszytsko dokładnie opowiem. Idziemy do tego maka teraz :)

reklama
No to już po! Nie zrobił spermiogramu, tylko tak jak mówiłam trzeba się konkretnie na to umówić i czekać 2-3 tyg wiec później sobie przeanalizujemy i się umówimy. Ogólnie zgadnijcie kto dostał zjebki?! JA, PREZESOWA!! Później wam wszytsko dokładnie opowiem. Idziemy do tego maka teraz :)
No ciekawa jestem co takiego nasza prezesowa przeskrobała [emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejj. 20 dc.
Pytanie o temperature: czy owulacja =temperatura 37 stopni i wiecej? Czy chodzi tylko o to, zeby byl zauwazalny skok temperatury? U mnie w pierwszej fazie temperatura bardzo niska od 35,8 do 36 z groszami. Teraz najprawdopodobniej od owu temperatura powyzej 36.4. Tak to wygląda:
1516289389-62ec064d7fc5e269-aaaaaa.png

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejj. 20 dc.
Pytanie o temperature: czy owulacja =temperatura 37 stopni i wiecej? Czy chodzi tylko o to, zeby byl zauwazalny skok temperatury? U mnie w pierwszej fazie temperatura bardzo niska od 35,8 do 36 z groszami. Teraz najprawdopodobniej od owu temperatura powyzej 36.4. Tak to wygląda:

Na temperaturze sie nie znam ale widze niezly maraton[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejj. 20 dc.

Po owu zawsze wzrasta temp . Potem niby znow spada No chyba , ze ciąża to moze byc wtedy ciagle wyższa. Tak mi lekarz tłumaczył ale pewna tez nie jestem . Ja w tym cyklu miałam przed owu tak około 37 po owu 37,2-37,4 i teraz znow mi spada dlatego tym bardziej wydaje mi sie ze dupa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejj. 20 dc.

Daga każdy organizm ma inne tempeeatury chodzi o skok żeby zauważalny był, wrzuce Za chwile moje wykresy

reklama
Do góry