reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to już po! Nie zrobił spermiogramu, tylko tak jak mówiłam trzeba się konkretnie na to umówić i czekać 2-3 tyg wiec później sobie przeanalizujemy i się umówimy. Ogólnie zgadnijcie kto dostał zjebki?! JA, PREZESOWA!! Później wam wszytsko dokładnie opowiem. Idziemy do tego maka teraz :)

reklama
No to już po! Nie zrobił spermiogramu, tylko tak jak mówiłam trzeba się konkretnie na to umówić i czekać 2-3 tyg wiec później sobie przeanalizujemy i się umówimy. Ogólnie zgadnijcie kto dostał zjebki?! JA, PREZESOWA!! Później wam wszytsko dokładnie opowiem. Idziemy do tego maka teraz :)
No ciekawa jestem co takiego nasza prezesowa przeskrobała [emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejj. 20 dc.
Pytanie o temperature: czy owulacja =temperatura 37 stopni i wiecej? Czy chodzi tylko o to, zeby byl zauwazalny skok temperatury? U mnie w pierwszej fazie temperatura bardzo niska od 35,8 do 36 z groszami. Teraz najprawdopodobniej od owu temperatura powyzej 36.4. Tak to wygląda:
1516289389-62ec064d7fc5e269-aaaaaa.png

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejj. 20 dc.
Pytanie o temperature: czy owulacja =temperatura 37 stopni i wiecej? Czy chodzi tylko o to, zeby byl zauwazalny skok temperatury? U mnie w pierwszej fazie temperatura bardzo niska od 35,8 do 36 z groszami. Teraz najprawdopodobniej od owu temperatura powyzej 36.4. Tak to wygląda:

Na temperaturze sie nie znam ale widze niezly maraton[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejj. 20 dc.

Po owu zawsze wzrasta temp . Potem niby znow spada No chyba , ze ciąża to moze byc wtedy ciagle wyższa. Tak mi lekarz tłumaczył ale pewna tez nie jestem . Ja w tym cyklu miałam przed owu tak około 37 po owu 37,2-37,4 i teraz znow mi spada dlatego tym bardziej wydaje mi sie ze dupa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejj. 20 dc.

Daga każdy organizm ma inne tempeeatury chodzi o skok żeby zauważalny był, wrzuce Za chwile moje wykresy

reklama
Do góry