reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A jak u Ciebie kochana ? Zero objawów ?

Wracam kuzwa zamiast wypoczęta to z jakimś cholernym nastawieniem ze dupa wielka dupa .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz Marta niby brzuch boli i piersi tez ale wiadomo, ze rownie dobrze moze to byc na @ tak jak ostatnie miesiace to bylo[emoji22] dzis jest mi niedobrze ale to raczej z nerwow w pracy[emoji4] Czuje niestety, ze i tym razem bedzie lipa...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz Marta niby brzuch boli i piersi tez ale wiadomo, ze rownie dobrze moze to byc na @ tak jak ostatnie miesiace to bylo[emoji22] dzis jest mi niedobrze ale to raczej z nerwow w pracy[emoji4] Czuje niestety, ze i tym razem bedzie lipa...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Badz dobrej mysli !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jotka przepadła, nie odpowiada na wiadomości a tabelka nieaktualna. To pozwoliłam sobie stworzyć nową, taką, którą każdy może edytować (choć na telefonie to chyba nie działa) i przy okazji ma sortowanie po datach testowania. :D
Wpisujta się!
Link do: Staraczki-2017.xlsx
Widze ja na telefonie ale nie umiem edytowac. Jak mozesz to zmien mi ze ostatnia @ 15.01 ale nie zmieniaj cyklu na kolejny bo ten niestety musze spasowac przez leki.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Do góry