Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JuŻ po?Tak mi szkoda tego mojego chłopa! Byście widziały jaka ma minę. Jak zbity pies. No ale kuzwa co ja mogę No!
JuŻ po?
Ja tez mam dość dziś psychicznie i fizycznie...Nie prdl! Każdy ma chwile słabości! Nawet prezes nieraz!
Haha jak dziecku jak będzie grzeczny u dentystyNo jeszcze nie, idziemy właśnie! Obiecałam mu McDonalda po i trochę mu się rozpromieniła mina
Bo facet jest jak dziecko do końca życia.Haha jak dziecku jak będzie grzeczny u dentysty
Wiesz Marta niby brzuch boli i piersi tez ale wiadomo, ze rownie dobrze moze to byc na @ tak jak ostatnie miesiace to bylo[emoji22] dzis jest mi niedobrze ale to raczej z nerwow w pracy[emoji4] Czuje niestety, ze i tym razem bedzie lipa...A jak u Ciebie kochana ? Zero objawów ?
Wracam kuzwa zamiast wypoczęta to z jakimś cholernym nastawieniem ze dupa wielka dupa .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz Marta niby brzuch boli i piersi tez ale wiadomo, ze rownie dobrze moze to byc na @ tak jak ostatnie miesiace to bylo[emoji22] dzis jest mi niedobrze ale to raczej z nerwow w pracy[emoji4] Czuje niestety, ze i tym razem bedzie lipa...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Widze ja na telefonie ale nie umiem edytowac. Jak mozesz to zmien mi ze ostatnia @ 15.01 ale nie zmieniaj cyklu na kolejny bo ten niestety musze spasowac przez leki.Jotka przepadła, nie odpowiada na wiadomości a tabelka nieaktualna. To pozwoliłam sobie stworzyć nową, taką, którą każdy może edytować (choć na telefonie to chyba nie działa) i przy okazji ma sortowanie po datach testowania.
Wpisujta się!
Link do: Staraczki-2017.xlsx
No jeszcze nie, idziemy właśnie! Obiecałam mu McDonalda po i trochę mu się rozpromieniła mina