Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odliczam do testu i jakos czuje, ze znowu bedzie wielkie rozczarowanie[emoji22] jak zwykle cycki bola, brzuch kluje i ciagnie to znowu jak na @ czyli wielkie g... z tego bedzie[emoji34][emoji34][emoji34] cale zycie czlowiek ma kurde pecha[emoji51][emoji51][emoji51] maruda dzis jestem... A Ty jak tam?@lili78 odliczasz do testu? Chcesz już, histeryzujesz, jakaś paranojka?
A nie wiem czy nie 0+1 tcNo włacha! Już się zamotałam
A nie wiem czy nie 0+1 tc
Medonet kalkulatory se wpisz w google liczą po ginekologicznemu
Też myśle, że u mnie hu*a z tego, no ale uparcie licze, że w walentynki ide do gina ciąże potwierdzaćOdliczam do testu i jakos czuje, ze znowu bedzie wielkie rozczarowanie[emoji22] jak zwykle cycki bola, brzuch kluje i ciagnie to znowu jak na @ czyli wielkie g... z tego bedzie[emoji34][emoji34][emoji34] cale zycie czlowiek ma kurde pecha[emoji51][emoji51][emoji51] maruda dzis jestem... A Ty jak tam?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Odliczam do testu i jakos czuje, ze znowu bedzie wielkie rozczarowanie[emoji22] jak zwykle cycki bola, brzuch kluje i ciagnie to znowu jak na @ czyli wielkie g... z tego bedzie[emoji34][emoji34][emoji34] cale zycie czlowiek ma kurde pecha[emoji51][emoji51][emoji51] maruda dzis jestem... A Ty jak tam?
Nie widzę co wrzucilas?No... to w piąteczek bedziem się kłuć [emoji7][emoji16]
Maz wraca juz jutro ale ja chce byc juz wbtej ciazy bo mnie cholera wezmie!!! Wkur...sie kiedy slysze opowiesci np. ze kumpel se od tak dzieclo zrobil za jednym razem i daje mi jeszcze " dobre rady" , ze trzeba na luzie i takie tam...[emoji43] no ***** ile mozna!!??No ale patrz! Już pojutrze mąż wraca! [emoji173]️[emoji847][emoji847]
Maz wraca juz jutro ale ja chce byc juz wbtej ciazy bo mnie cholera wezmie!!! Wkur...sie kiedy slysze opowiesci np. ze kumpel se od tak dzieclo zrobil za jednym razem i daje mi jeszcze " dobre rady" , ze trzeba na luzie i takie tam...[emoji43] no ***** ile mozna!!??
Nie widzę co wrzucilas?