reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@lili78 odliczasz do testu? Chcesz już, histeryzujesz, jakaś paranojka? ;)
Odliczam do testu i jakos czuje, ze znowu bedzie wielkie rozczarowanie[emoji22] jak zwykle cycki bola, brzuch kluje i ciagnie to znowu jak na @ czyli wielkie g... z tego bedzie[emoji34][emoji34][emoji34] cale zycie czlowiek ma kurde pecha[emoji51][emoji51][emoji51] maruda dzis jestem... A Ty jak tam?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Odliczam do testu i jakos czuje, ze znowu bedzie wielkie rozczarowanie[emoji22] jak zwykle cycki bola, brzuch kluje i ciagnie to znowu jak na @ czyli wielkie g... z tego bedzie[emoji34][emoji34][emoji34] cale zycie czlowiek ma kurde pecha[emoji51][emoji51][emoji51] maruda dzis jestem... A Ty jak tam?

Też myśle, że u mnie hu*a z tego, no ale uparcie licze, że w walentynki ide do gina ciąże potwierdzać :D

No ale patrz! Już pojutrze mąż wraca! [emoji173]️[emoji847][emoji847]

No... to w piąteczek bedziem się kłuć [emoji7][emoji16]
1516200782-fcc8df1daee0a651-aaaaaa.jpeg
Nie widzę co wrzucilas?

9ewnqqmznpxcwjj5.png

No ale patrz! Już pojutrze mąż wraca! [emoji173]️[emoji847][emoji847]
Maz wraca juz jutro ale ja chce byc juz wbtej ciazy bo mnie cholera wezmie!!! Wkur...sie kiedy slysze opowiesci np. ze kumpel se od tak dzieclo zrobil za jednym razem i daje mi jeszcze " dobre rady" , ze trzeba na luzie i takie tam...[emoji43] no ***** ile mozna!!??

Maz wraca juz jutro ale ja chce byc juz wbtej ciazy bo mnie cholera wezmie!!! Wkur...sie kiedy slysze opowiesci np. ze kumpel se od tak dzieclo zrobil za jednym razem i daje mi jeszcze " dobre rady" , ze trzeba na luzie i takie tam...[emoji43] no ***** ile mozna!!??

No! Rozumiem Cię jak jasna cholera! Najgorszy jest ten brak kontroli. Tez mnie to wqrw.. [emoji57]

reklama
Do góry