reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde jak przyłoże dlon do podbrzusza to czasem mi sie wydaje, ze cos tam zabulgocze ale narazie to nic pewnego i takiego spektakularnego ze tak powiem [emoji14] ponoc fajnie lezy i jest dość duży, lekarz powiedział ze lada dzien powinno byc cos czuc:)
Czekam na to już baaardzo bo na czerwcowkach dziewczyny już mówią że dzieci sprzedają im dość solidne kopniaki, a i mężowie niektórzy juz cos czuli przekładając dlon do brzucha! Ja wprawdzie tam jestem na szarym koncu i to 1 ciąża więc czekam:D choć sie niecierpliwie

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Pewnie coś czujesz ale nie zdajesz sobie sprawy ze to są ruchy dziecka ja myślałam w 1 ciąży ze to mi się w jelitach przelewa, a pierwszy ruch jaki odczułem świadomie to miałem wrażenie że motylek jakiś mnie skrzydłami od środka dotyka coś wspaniałego! !

reklama
Pewnie coś czujesz ale nie zdajesz sobie sprawy ze to są ruchy dziecka ja myślałam w 1 ciąży ze to mi się w jelitach przelewa, a pierwszy ruch jaki odczułem świadomie to miałem wrażenie że motylek jakiś mnie skrzydłami od środka dotyka coś wspaniałego! !
No właśnie czuje takie bulgotki, jelita często sie odzywają ale wyżej, mocniej i "głębiej" tak bardzo w środku:p a te w jednym mscu, bardzo delikatnie i tak pod skórą
Pewnie to to ale ja czekam na taki pierwszy świadomy wyraźnie odczuwalny ruch[emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

No właśnie czuje takie bulgotki, jelita często sie odzywają ale wyżej, mocniej i "głębiej" tak bardzo w środku:p a te w jednym mscu, bardzo delikatnie i tak pod skórą
Pewnie to to ale ja czekam na taki pierwszy świadomy wyraźnie odczuwalny ruch[emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Jak dostaniesz z prawego sierpowego to zatesknisz za tymi "motylkowym musnieciami"

reklama
Do góry