reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
24.06 :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Dokładnie taki sam termin miałam [emoji17] niestety w listopadzie było po wszystkim [emoji17]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja chyba jednak od jutra sobie zacznę liczyć, bo nie jestem pewna jak mam to zakwalifikować. Nie jest to jeszcze to, co bym chciała :)
Ejjj, ja też właściwie. Plamienie (pozwól,że nie wyśle zdjęcia [emoji14] ) . Co mnie martwi,bo wcześniej tak nie miałam, ale dzisiaj 30dc ,więc powiedzmy,że jak jutro się rozkręci to będzie jeszcze w normie. Przed ciążą miałam cykle 29dniowe.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się zastanawiam nad tą moją owulcją, bo niby ból był, kłucie było, cycki mnie szczypały, ale testy nadal tak samo pozytywne. No nic, testy będę robić dalej i poczekamy dwa tygodnie na wyjaśnienie sytuacji.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry