reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ogólnie jeśli chodzi o zainteresowania, to ma ich od groma i nigdy kuzwa powierzchownie, wkręca się zawsze z całych sił :)
To super:) człowiek pełen pasji to ekstra sprawa.
Mój ma jedną tylko - gitara. Ost malo czasu jej poświęca bo siedzi w robocie caly czas i jest wypluty ale czasem tam na niej pogra :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Ja to wiem wlasnie, niestety czytałam o ich "wnetrzu".. musze znaleźć cos podobnego co bedzie przypominało wyglad tego jego wybranego hilfigera.. to właśnie jest tak jak wybiera sie takie rzeczy kierując sie designem i wyglądem a nie wiedzą co siedzi w srodku :/

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Kiedyś zanim wyjechałam do it pracowałam w zibi (obecnie time trend) także uwierz mi na słowo :)

To super:) człowiek pełen pasji to ekstra sprawa.
Mój ma jedną tylko - gitara. Ost malo czasu jej poświęca bo siedzi w robocie caly czas i jest wypluty ale czasem tam na niej pogra :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Gitara to także jedna z wielu pasji mojego współmałżonka :)
Muzyka, literatura, poezja, astronomia, zegarki, samochody (szczególnie formuła 1) ostatnio nawet gotowanie! I co tam jeszcze mogłam pominąć?! To u nas chleb powszedni ;)

Kiedyś zanim wyjechałam do it pracowałam w zibi (obecnie time trend) także uwierz mi na słowo :)
Seiko odpada, to nie to.. casio przeglądnęłam i nic :(
Podobał sie mu taki
1516025389-60d57cf0c2eb8154-aaaaaa.jpeg
- w jakich fajnych markach szukać czegoś podobnego? Znasz sie na tym to Cie troche wykorzystam jeśli pozwolisz [emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Seiko odpada, to nie to.. casio przeglądnęłam i nic :(
Podobał sie mu taki
1516025389-60d57cf0c2eb8154-aaaaaa.jpeg
- w jakich fajnych markach szukać czegoś podobnego? Znasz sie na tym to Cie troche wykorzystam jeśli pozwolisz [emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Jest taka linia Casio Oceanus, przegladalas? Super zegarki i cenowo naprawdę nie kupujesz kota w worku. A ogólnie to już było pare lat temu także na pewni wiele się zmieniło na rynku od tamtego czasu :) ale jak będziesz chodzić to popatrz sobie na Atlantic, Festina, fossil naprawdę fajne zegarki i ceny tez w miarę przystępne :)

Jest taka linia Casio Oceanus, przegladalas? Super zegarki i cenowo naprawdę nie kupujesz kota w worku. A ogólnie to już było pare lat temu także na pewni wiele się zmieniło na rynku od tamtego czasu :) ale jak będziesz chodzić to popatrz sobie na Atlantic, Festina, fossil naprawdę fajne zegarki i ceny tez w miarę przystępne :)
Dzieki spojrze na to [emoji173]
Uratowalas mi tyleczek [emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry