reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ogólnie jeśli chodzi o zainteresowania, to ma ich od groma i nigdy kuzwa powierzchownie, wkręca się zawsze z całych sił :)
To super:) człowiek pełen pasji to ekstra sprawa.
Mój ma jedną tylko - gitara. Ost malo czasu jej poświęca bo siedzi w robocie caly czas i jest wypluty ale czasem tam na niej pogra :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Ja to wiem wlasnie, niestety czytałam o ich "wnetrzu".. musze znaleźć cos podobnego co bedzie przypominało wyglad tego jego wybranego hilfigera.. to właśnie jest tak jak wybiera sie takie rzeczy kierując sie designem i wyglądem a nie wiedzą co siedzi w srodku :/

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Kiedyś zanim wyjechałam do it pracowałam w zibi (obecnie time trend) także uwierz mi na słowo :)

To super:) człowiek pełen pasji to ekstra sprawa.
Mój ma jedną tylko - gitara. Ost malo czasu jej poświęca bo siedzi w robocie caly czas i jest wypluty ale czasem tam na niej pogra :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Gitara to także jedna z wielu pasji mojego współmałżonka :)
Muzyka, literatura, poezja, astronomia, zegarki, samochody (szczególnie formuła 1) ostatnio nawet gotowanie! I co tam jeszcze mogłam pominąć?! To u nas chleb powszedni ;)

Kiedyś zanim wyjechałam do it pracowałam w zibi (obecnie time trend) także uwierz mi na słowo :)
Seiko odpada, to nie to.. casio przeglądnęłam i nic :(
Podobał sie mu taki
1516025389-60d57cf0c2eb8154-aaaaaa.jpeg
- w jakich fajnych markach szukać czegoś podobnego? Znasz sie na tym to Cie troche wykorzystam jeśli pozwolisz [emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Seiko odpada, to nie to.. casio przeglądnęłam i nic :(
Podobał sie mu taki
1516025389-60d57cf0c2eb8154-aaaaaa.jpeg
- w jakich fajnych markach szukać czegoś podobnego? Znasz sie na tym to Cie troche wykorzystam jeśli pozwolisz [emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Jest taka linia Casio Oceanus, przegladalas? Super zegarki i cenowo naprawdę nie kupujesz kota w worku. A ogólnie to już było pare lat temu także na pewni wiele się zmieniło na rynku od tamtego czasu :) ale jak będziesz chodzić to popatrz sobie na Atlantic, Festina, fossil naprawdę fajne zegarki i ceny tez w miarę przystępne :)

Jest taka linia Casio Oceanus, przegladalas? Super zegarki i cenowo naprawdę nie kupujesz kota w worku. A ogólnie to już było pare lat temu także na pewni wiele się zmieniło na rynku od tamtego czasu :) ale jak będziesz chodzić to popatrz sobie na Atlantic, Festina, fossil naprawdę fajne zegarki i ceny tez w miarę przystępne :)
Dzieki spojrze na to [emoji173]
Uratowalas mi tyleczek [emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry