Jotka_
Fanka BB :)
Ktoś dzisiaj jakiś testing?
Jutro=)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoś dzisiaj jakiś testing?
Oby narazie temp. Nie opada ciagle w okolicach 37,6-38,1No ja mam nadzieje, że nam tu jutro pięknego tłuścioszka zaprezentujesz!
Oby narazie temp. Nie opada ciagle w okolicach 37,6-38,1
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
No ja czaaami pisze do was we śnie=) tez mi aie zdarza=) nie da sie wyspac =( dzisiaj mi siw strasznie obrzydliwe przypadki medyczne snily ... gigantyczny ropien w palu u dziwwczyny i tasiemiec w mozgu u staruszka... napracowalam sie w nocy =DA mi się forum śniło. Szczególnie temat oczywiście dwóch kresek. Chyba muszę wyluzować, bo mnie nękacie już po nocach.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
No ale teraz piszesz o ludziach umysłowo upośledzonych. A nie z wadami genetycznymi które mogą dziecku przekazać