reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ale biedrona szacun jeśli robiliście przygotowanie do maratonu maratonem [emoji8][emoji173]

Lili Twoje 5 dni tez pełen podziw [emoji3][emoji173]

Oharka jak staremu pokaże bieliznę hot red to zrobią dwutygodniowke ja Wam mowię [emoji51][emoji51][emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ale zaraz zaraz, momento! To ty @Biedronka0506 zajeb**ś taki maratonik i jeszcze nie miałaś ovu?! A co za tym idzie, ciągle się grzmocicie?! [emoji50][emoji33]
No kuwa dalej :D według tempki owu nie było jeszcze a testów owu nie robiłam bo stwierdziłam, że czy będe mieć testy owu z Rossmana, Hongongu czy z Hameryki :D to jak nie będe mieć zajść to nie zajde :D i pierd*** wole dziecku danonków za to kupić :D

No my po 3 dniach cieżko juz . Tym bardziej ze mamy możliwość tylko wieczorem przed snem . Maz wcześnie wstaje do pracy , wraca około 18-19 wydymany jak koń po westernie i jeszcze mu każą na zawołanie dymac [emoji23][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas było to samo, wprawdzie co 2 dni ale od poczatku cyklu a potem po pozytywnym 3 dni pod rząd(a owu dopiero 20dc) i tez myślałam ze padniemy. Po owu brak seksu przez 2 tyg [emoji23]
Masakra

9ewnqqmzi7le71mi.png

No kuwa dalej :D według tempki owu nie było jeszcze a testów owu nie robiłam bo stwierdziłam, że czy będe mieć testy owu z Rossmana, Hongongu czy z Hameryki :D to jak nie będe mieć zajść to nie zajde :D i pierd*** wole dziecku danonków za to kupić :D

Jak Twój małż to znosi ? Należy do tych zadowolonych z frajdy , ze moze codziennie ? Czy ledwo zipie i mówi jak moi " dzisiaj samoobsługa kochanie " Haha [emoji23][emoji23]

Moja znajoma jak starała sie o malca to maz był szczęśliwy jak nigdy bo ona zawsze małe potrzeby a tu nagle mógł codziennie [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ale biedrona szacun jeśli robiliście przygotowanie do maratonu maratonem [emoji8][emoji173]

Lili Twoje 5 dni tez pełen podziw [emoji3][emoji173]

Oharka jak staremu pokaże bieliznę hot red to zrobią dwutygodniowke ja Wam mowię [emoji51][emoji51][emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeszcze sobie jedna kupię [emoji16] a co ;)

Dżizas! Jak z tego nie będzie dziecka to już nie wiem! :) nigdy Ci nie dorównam! Rozwalilas system ;) [emoji23]

reklama
Do góry