reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W mieszkaniu mieszka tata K a w domu moja mama - to po pierwsze.
Sa to nieruchomosci na ktorych nie ciazy hipoteka i za naszym zabezpieczeniem - to po drugie.
Nie wiem jak Kuba ale ja swojego rodzinnego domu w zyciu nie sprzedam. To moj dom, w rodzinnej miejscowosci. Po prostu nie umialabym sie go pozbyc. Moze to dziwnie zabrzmi ale poczulabym sie bezdomna. Tak jak teraz ponad 4 lata mieszkam w Holandii tak do tej pory za swoj dom uwazam ten po Kielcami.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem. [emoji4]

reklama
Bardzo Wam wszystkim dziękuję, dzięki Wam czuje sie choc troszke lepiej, bo kto jak nie Wy zrozumiecie mnie najlepiej? Wiadomo ze nasi mezczyzni nas wspieraja, ale na pewno nie rozumieja nas tak jak my siebie nawzajem;) to myslicie ze test mogl jeszcze bie wykryc:)? To jeszcze tli sie we mnie nadzieja:)

Niektórym dziewczynom testy pozytywne wychodzą dopiero kilka dni po terminie @

Ja wlasnie tez dostalam @ i sobie postanowilam,ze w tym cyklu bedziemy ciezko pracowac i jestem dobrej mysli i napędzam też Was, żeby się nie poddawać :) mimo,ze jade do pracy z opuchnietymi powiekami od nocnego placzu to dzieki wsparciu meza wiem,ze musi byc dobrze i tak staram sie myslec [emoji6]

Czarna , ja mialam takie jeczmienie na powiekach od placzu ze w piatek wzielam na zadanie. Wygladalam jak chinczyk.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, chciałbym dołączyć do starających się ☺. Jestem mamą 2 chłopców i marzy mi się córcia. To mój pierwszy miesiąc po odstawieniu tabl.anty. Owulacja była wczoraj, lecz ten miesiąc jest stracony. Mąż przyleci do mnie jutro(jestem w Polsce na urlopie). Pierwsze dziecko 7 cykli starań, 2gi syn 5 cykli. Wiem, że szybko się nie uda (niedoczynności tarczycy), ale biorę na to poprawkę. Życzę miłego dnia ☺

Ja w poprzedniej ciąży miałam 3 testy negatywne a 4 pozytywny - kilka dni po terminie, więc wszystko jest możliwe .

Kotek idziesz do lekarza jutro? Sprawdź może bete jeszcze w środę, może to jakiś błąd labo. Kurcze gdzie jest sprawiedliwość :(

reklama
Do góry