reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój wyszedł ok 5 dni po terminie. Byłam pewna że nic z tego nie będzie i że będę musiała zawiesić starania na kilka mcy, bo kolidowałoby to z datą mojego ślubu. Ale udało się, choć pierwsze testy były -
A robilas tez test po terminie miesiaczki i wyszedl negatywny:)?

reklama
jestem załamana w sobote beta 96 a dziś 33,1
Boze Kotek, tak bardzo mi przykro...

Zrob moze Kochanie bete jeszcze raz, moze w innym labie.
Matko, poryczalam sie...mam nadzieje, ze to pomylka.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

Dziewczyny, czy słyszeliście o przypadku, że dobę po owulacji komuś się udało z fadolką? ☺

Paraplu nie chcesz usuwać suwaczka? Czy zapomniałaś o nim?

Kotek daj znać co powiedział gin i powtórz jeszcze tą betę, ja liczę całym sercem na to, że się pomylili :( kurczę no :(

Paraplu nie chcesz usuwać suwaczka? Czy zapomniałaś o nim?

Kotek daj znać co powiedział gin i powtórz jeszcze tą betę, ja liczę całym sercem na to, że się pomylili :( kurczę no :(
??? Widzisz suwaczek??

Ja u siebie widze tylko cytat w popisie.
Zobacz.
1469440566614.jpg

Załączniki

• 1469440566614.jpg
    1469440566614.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 242
Ahh pewnie nie usunelam na kompie suwaczka :\ bo ja pisze tylko z tel albo tabletu i na obu mam cytat.
Powalone to forum pod tym wzgledem.

:/

Jak wroce z pracy to usune na kompie.

Dzieki, ze o tym napisalas bo zylabym dalej w przeswiadczeniu, ze mam tylko cytat.

reklama
Ja dlatego nie korzystam z aplikacji, bo mnie wkurza ;)

Widzę, my wszystkie w pracy takie zapracowane, że na forum siedzą :laugh2::laugh2:

Do góry