reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój wyszedł ok 5 dni po terminie. Byłam pewna że nic z tego nie będzie i że będę musiała zawiesić starania na kilka mcy, bo kolidowałoby to z datą mojego ślubu. Ale udało się, choć pierwsze testy były -
A robilas tez test po terminie miesiaczki i wyszedl negatywny:)?

reklama
jestem załamana w sobote beta 96 a dziś 33,1
Boze Kotek, tak bardzo mi przykro...

Zrob moze Kochanie bete jeszcze raz, moze w innym labie.
Matko, poryczalam sie...mam nadzieje, ze to pomylka.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

Dziewczyny, czy słyszeliście o przypadku, że dobę po owulacji komuś się udało z fadolką? ☺

Paraplu nie chcesz usuwać suwaczka? Czy zapomniałaś o nim?

Kotek daj znać co powiedział gin i powtórz jeszcze tą betę, ja liczę całym sercem na to, że się pomylili :( kurczę no :(

Paraplu nie chcesz usuwać suwaczka? Czy zapomniałaś o nim?

Kotek daj znać co powiedział gin i powtórz jeszcze tą betę, ja liczę całym sercem na to, że się pomylili :( kurczę no :(
??? Widzisz suwaczek??

Ja u siebie widze tylko cytat w popisie.
Zobacz.
1469440566614.jpg

Załączniki

• 1469440566614.jpg
    1469440566614.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 245
Ahh pewnie nie usunelam na kompie suwaczka :\ bo ja pisze tylko z tel albo tabletu i na obu mam cytat.
Powalone to forum pod tym wzgledem.

:/

Jak wroce z pracy to usune na kompie.

Dzieki, ze o tym napisalas bo zylabym dalej w przeswiadczeniu, ze mam tylko cytat.

reklama
Ja dlatego nie korzystam z aplikacji, bo mnie wkurza ;)

Widzę, my wszystkie w pracy takie zapracowane, że na forum siedzą :laugh2::laugh2:

Do góry