reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
napisałam smsma do gina czy mogę przyjść do niego dzisiaj/
jak mi się chce ryczeć, a jestem wpracy i jie mogę..

No ja jestem dwa dni po terminie to jak myslisz kiedy teraz powtorzyc test:)?
Pogubiłam się. Myślałam, że @ ma przyjść w sobotę 30 lipca. Jesteś po terminie? Jakiej czułości był test? Może warto dziś postórzyć jeśli masz zapas testów, albo beta żeby mieć pewność. Masz zwykle regularne cykle?

Pogubiłam się. Myślałam, że @ ma przyjść w sobotę 30 lipca. Jesteś po terminie? Jakiej czułości był test? Może warto dziś postórzyć jeśli masz zapas testów, albo beta żeby mieć pewność. Masz zwykle regularne cykle?
Mam regularne okolo 32 dni, test quixx chyba 25 czulosc. Dzis robilam rano takze wstrzymam sie chyba i zrobie za dwa trzy dni. Jestem dwa dni po terminie

reklama
No ja jestem dwa dni po terminie to jak myslisz kiedy teraz powtorzyc test:)?
Mój wyszedł ok 5 dni po terminie. Byłam pewna że nic z tego nie będzie i że będę musiała zawiesić starania na kilka mcy, bo kolidowałoby to z datą mojego ślubu. Ale udało się, choć pierwsze testy były -

Do góry