Jotka_
Fanka BB :)
Nie namawiaj szatanku =*@Jotka_Szczotka, ale w niedzielę to byś już mogła siurnąć [emoji106].
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie namawiaj szatanku =*@Jotka_Szczotka, ale w niedzielę to byś już mogła siurnąć [emoji106].
To ile ty nas chcesz trzymać w niepewnosci kobieto?! Testowac w niedziele i zadnych sprzeciwow!!Nie namawiaj szatanku =*
No ja w niedziele... ja nie Kati ze 9dni po juz wiadomo=) hihi... nie kazdy sie w cze l u urodzil [emoji173]To ile ty nas chcesz trzymać w niepewnosci kobieto?! Testowac w niedziele i zadnych sprzeciwow!!
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie uważam że się w czepku urodziłam Kochana [emoji23]No ja w niedziele... ja nie Kati ze 9dni po juz wiadomo=) hihi... nie kazdy sie w cze l u urodzil [emoji173]
Wiem=) ale zaslugujesz na w o s ro ksiegi rekordow ginesa , serio =) noe chce zebys mnie zle odebrała=) [emoji173] [emoji173] [emoji173]Ja nie uważam że się w czepku urodziłam Kochana [emoji23]
Albo w czwórkę :Rozebrałam choinkę! Zawsze mam depresyjny nastrój po rozebraniu choinki. Zobaczymy się za 11 miesięcy. Już we trójkę mam nadzieje! Baj baj choinko
A może w czwórkę? wypij se piwo z sokiem malinowym.przez słomke szybko rozpacz i nostalgia przejdzieRozebrałam choinkę! Zawsze mam depresyjny nastrój po rozebraniu choinki. Zobaczymy się za 11 miesięcy. Już we trójkę mam nadzieje! Baj baj choinko [emoji22][emoji847][emoji17]
Hehe no ja wiem że nie masz nic złego na myśli [emoji14]Wiem=) ale zaslugujesz na w o s ro ksiegi rekordow ginesa , serio =) noe chce zebys mnie zle odebrała=) [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Masz podpuchniete nogi???Hehe no ja wiem że nie masz nic złego na myśli [emoji14]
Ale fakt z tą ciąża to wogole był jeden wielki fart.
Albo w czwórkę :
A może w czwórkę? wypij se piwo z sokiem malinowym.przez słomke szybko rozpacz i nostalgia przejdzie