O'Hara
Fanka BB :)
Już straciłam nadzieję, że się jeszcze odezwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tv mówili, że piwo nie tuczy i zdrowe tuczą dodatki do piwa np, orzeszki, chipsyNo we czwórkę to by były jaja dopiero! Nie lubię piwa z sokiem! I nie kuś, bo dieta!! Heloł! [emoji6]
Jeszcze zdjęcia - ruchliwy malec więc ciężko było zrobić dobre zdjęcie. Ale coś tam jest
W tv mówili, że piwo nie tuczy i zdrowe tuczą dodatki do piwa np, orzeszki, chipsy
Oglądam mój ulubiony program „ekstremalna chirurgia plastyczna” i jakaś typiara próbuje się upodobnić do dmuchanej lalki [emoji23][emoji23] jprdl jaka ambicja w ogóle [emoji16] No wiem, nie powinnam się nabijać z choroby psychicznej ale kuzwa lekarze którzy ja tak porobili powinni iść siedzieć:
U mnie sprawdził się maraton, codziennie w płodne, a poza nimi co 2-3 dni.No właśnie też mnie trochę przeraża takie maratonowanie! No ale spróbować trzeba