AgaRS90
Fanka BB :)
Ja też [emoji23] wstalam h temu a już mam 39%[emoji23]Przez was muszę ładować telefon przynajmniej dwa razy dziennie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też [emoji23] wstalam h temu a już mam 39%[emoji23]Przez was muszę ładować telefon przynajmniej dwa razy dziennie!
Widzę , że mamy tylko tydzień różnicy ja zaczynam 7 tydzień a Ty 8 [emoji3]Wszystko będzie dobrze ! :*
Mi dziś jeszcze się suwaczek nie przesunął [emoji14] ale dziś już mam 7tc1dWidzę , że mamy tylko tydzień różnicy ja zaczynam 7 tydzień a Ty 8 [emoji3]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale już chce jakiś 12tc... Bo mam dość już powoliMi dziś jeszcze się suwaczek nie przesunął [emoji14] ale dziś już mam 7tc1d
Czyli zaczynasz 8 ten suwaczek liczy skończone tygodnie.Mi dziś jeszcze się suwaczek nie przesunął [emoji14] ale dziś już mam 7tc1d
Tak tak zaczynam 8Czyli zaczynasz 8 ten suwaczek liczy skończone tygodnie.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja żarłam. Przed chwilą skończyłam. Zaraz się ocielę. [emoji23]Masakra coś bym słodkiego kuwa zjadła
Także ten no nie obraziła bym się z takiego obrotu sprawy [emoji6]Ostatnio jak @Beenka nawpierdzielała się lodów to zaciążyła także uwaga
W sosence pewnie lub u mnie pod domem w lacheru =DA ja żarłam. Przed chwilą skończyłam. Zaraz się ocielę. [emoji23]
@jotka zgadnij gdzie byłam [emoji16]
...marzenia mają wielką moc...