B
bibiU
Gość
Gwałć chłopa ile wlezie
Testy z Allegro ... chyba moge im zaufać co ?
Robione przed chwila .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gwałć chłopa ile wlezie
Testy z Allegro ... chyba moge im zaufać co ?
Robione przed chwila .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I wystarczylo=)-A ja w tym cyklu tylko 3 przytulanka [emoji23][emoji33][emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mialam taki dzien w sobotę a dzisiaj wcale nielepiej a do tego w czwartek 40 lat koncze!!! Pije wino i musze zaraz chlopa gwalcic a chcialabym robic to bez presji tylko dla przyjemnosci...zycie...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż kreseczki [emoji3]Witam w 27dc! Są dwie kreski! Pink super czuły. Tylko boję się czy to bchcg czy tsh... Niby piszą w ulotce, że tsh nie ma wpływu na wynik testu.
Wstawię wieczorem jak będę w domu, bo mam zdjęcie w tel, ale nie umiem dodać... Dziękuję, ale jeszcze nie wierzę, a betę mogę zrobić dopiero w sobotę.Pokaż kreseczk [emoji3]
Ale i tak gratuluję [emoji8]