@Jotka_Szczotka Mamusia doje [emoji23][emoji23][emoji23]. Urocze [emoji7].
@O’Hara, ooooo winooo [emoji485]. Nie żałuj sobie, bo zaraz nie będziesz mogła!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Jotka_Szczotka Mamusia doje [emoji23][emoji23][emoji23]. Urocze [emoji7].
No co Ty! Nie dojadam po nim nigdy. Juz calkiem bym jak szafa wyglądała=P@Jotka_Szczotka Mamusia doje [emoji23][emoji23][emoji23]. Urocze [emoji7].
No jeśli Twój sposób maratonowania podziała i na mnie to faktycznie, moje ostatnie podrygi z winem
Ani się waż wątpić!
Dobra! Będę jak Tommy Lee Jones w Ściganym [emoji123][emoji123][emoji16]
Czekam na dobre wieściSkierowanie jest i jutro rano beta
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mialam taki dzien w sobotę a dzisiaj wcale nielepiej a do tego w czwartek 40 lat koncze!!! Pije wino i musze zaraz chlopa gwalcic a chcialabym robic to bez presji tylko dla przyjemnosci...zycie...Dziewczyny, mam taki smutek na garbie, ze się muszę wyżalić!
Siostra mi wyjezdza za 2h, ściagają wszystkie dekoracje świąteczne, zmienili mi moja ulubiona poranna audycje w radio, co za gowniany poniedziałek. Wiadomo, ogarnę się ale muszę se popłakać normalnie bo aż mi ciężko na sercu [emoji849]