reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Jotka_Szczotka Mamusia doje [emoji23][emoji23][emoji23]. Urocze [emoji7].

@O’Hara, ooooo winooo [emoji485]. Nie żałuj sobie, bo zaraz nie będziesz mogła!
No co Ty! Nie dojadam po nim nigdy. Juz calkiem bym jak szafa wyglądała=P

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Leze sobie bo juz dzis nie moge i czuje jak mi ten bol z krzyza promieniuje do prawej nogi, czy na lewym boku czy na prawym, czy na brzuchu ,cY plecach wiec nie jest urojony.

I przypomnialy mi sie moje bole porodowe... i jebutny ból prawej ogi ale to jakby mi ja wyrywali. I to jest taki bol tylko ze duuuuzo słabszy.

No dobra. Pewnie sobie wkrecam.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Dziewczyny, mam taki smutek na garbie, ze się muszę wyżalić!
Siostra mi wyjezdza za 2h, ściagają wszystkie dekoracje świąteczne, zmienili mi moja ulubiona poranna audycje w radio, co za gowniany poniedziałek. Wiadomo, ogarnę się ale muszę se popłakać normalnie bo aż mi ciężko na sercu [emoji849]
Ja mialam taki dzien w sobotę a dzisiaj wcale nielepiej a do tego w czwartek 40 lat koncze!!! Pije wino i musze zaraz chlopa gwalcic a chcialabym robic to bez presji tylko dla przyjemnosci...zycie...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry