V
Vel
Gość
@jotka patrzaj ile dobroci mi przyszło. Przez rok z domu nie wyjdę [emoji23]
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@jotka patrzaj ile dobroci mi przyszło. Przez rok z domu nie wyjdę [emoji23]
Noooooo mpcno poszalalas ale widze sporo kolorów ktore mam =D@jotka patrzaj ile dobroci mi przyszło. Przez rok z domu nie wyjdę [emoji23]
Nie testuj wczesniej niz 18tego bo cie w doope kopne... mocno! [emoji23]Dobra. Min do 18 max 21. [emoji23] Trzymaj kciuki, żeby mi ochota na testowanie JUZ przeszła [emoji23]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kupiłam też nić toho. Zobaczymy jak się na niej robi.Noooooo mpcno poszalalas ale widze sporo kolorów ktore mam =D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Ja robie na zwyklej do jeansu... 3zlote kosztuje! Ta dedykowana prwnie drozsza?Kupiłam też nić toho. Zobaczymy jak się na niej robi.
Ja zakochalam sie w bieganiu jak bylam na macierzyńskim...to byl mój "wentyl bezpieczenstwa" i czas tylko dla mnie[emoji5] Tak juz zostalo, moj Wojtek tez biega , teraz czesciej biegam po gorach niz asfalcie i to juz jest super relaks[emoji7][emoji7][emoji7] polecam...wazne zeby zaczynac na spokojnie bo mozna sie zrazic jak na samym poczatku nabawi sie czlowiek kontuzji...Szkoda, ze nie mam Cię pod nosem. Pobiegałabym z Tobą bo uwielbiam biegać. Kiedyś nienawidziłam, ktoś mi później powiedział, ze na początku się nienawidzi a jak załapiesz bakcyla to staje się uzależniające. I taka prawda, jak biegam to mam czas do namysłu tylko przez ostatnie półtora roku było mi zabronione przez wypadniety dysk. Tera mam zielone światło od fizjoterapeutki ale muszę się znów wbić w rytm samemu ciężko, jakby taka @lili78 była „pod nosem” to by mnie zmotywowała
Super!!! Gratulacje!! Zapraszamy na wrześniówkiTrzy dni przed okresem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzymam kciuki!!! Brzmi podobnie jak u mnieA tam =) ale wczoraj czuulam sie podle, mialam 37,8... i spalam pol dnia... a dzis rano nic zero.. troche sutki bola i swedza i jakas taka spuchnieta sie czuje.. mimo ze waga na poziomie i to po 2tyg nicnierobienia i obrzarstwa
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu