reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To zależy jaki będzie jutro, ale już możesz działać na wszelki wypadek, bo zapowiada się obiecująco.

...marzenia mają wielką moc...
Aplikacja pokazuje mi owu w dniu 40 urodzin!!! No cholera w taki dzien musi sie udac bo inaczej mnie trafi cholera jasna!!!![emoji43][emoji43][emoji43]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wlasnie mam przerwe obiadowa i je to
1515414768-5148bd34288683a6-aaaaaa.jpeg

Jak co poniedzialek (przez caly urlop nie wazylam sie, bo w pracy wazw siw na jednej wadze) stanwlam na wadze i ku mojemu zaskoczeniu nie jest tak zle jak myslalam=) do konca tygodnia bedzie cacy=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja wlasnie mam przerwe obiadowa i je to
1515414768-5148bd34288683a6-aaaaaa.jpeg

Jak co poniedzialek (przez caly urlop nie wazylam sie, bo w pracy wazw siw na jednej wadze) stanwlam na wadze i ku mojemu zaskoczeniu nie jest tak zle jak myslalam=) do konca tygodnia bedzie cacy=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
1515415053-486125f787816a2b-aaaaaa.jpeg

A to moje drugie śniadanie kawa z mlekiem i miodem od sąsiadki i placek drożdżowy z własnego wypieku (ale jestem z niego dumna).

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry