reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A, @klaudia16 ja bym probiotyk brala już teraz żeby się te chorobowe nie namnażaly za bardzo.
dziękuję , taki właśnie jest plan . Zaraz się będziemy zbierać do apteki . Najwyżej wezmę po antybiotyku jeszcze raz. Antybiotyk jednek będziemy brać razem od mojego 1 dnia cyklu . Zastanawia mnie tylko skąd takie coś się bierze , tym bardziej że oboje nie mamy żadnych objawów 😯 powiedzcie mi chyba mogę mimo tych dopochwowych brać też te doustne ?

reklama
Jakie macie podejście do wakacji, jak je planujecie to bierzecie pod uwagę że możecie być w ciąży czy raczej nie?
Ostatnio zarezerwowaliśmy wyjazd poza Europę. Do tej pory nie chciałam ze względu na to że przecież będę w ciąży... Ale teraz już machnęłam ręką, co ma być to będzie. A jednak obawy w głowie siedzą 🤔
Ja mam już zaplanowane wakacje na koniec lipca, początek sierpnia, jedziemy nad morze. Zobaczymy na jakim etapie ciąży będę. Na razie robimy przerwę w styczniu i lutym póki nie wiem co mi jest ze zdrowiem. Licząc to, że gdybym z marcu zaszła najwcześniej to rodziła bym w grudniu, a wiadomo, że mogę później zajsc, więc myślę, że wakacje zaliczymy bez problemu 😉 no chyba, że będą jakie problemy zdrowotne.

Ja mam już zaplanowane wakacje na koniec lipca, początek sierpnia, jedziemy nad morze. Zobaczymy na jakim etapie ciąży będę. Na razie robimy przerwę w styczniu i lutym póki nie wiem co mi jest ze zdrowiem. Licząc to, że gdybym z marcu zaszła najwcześniej to rodziła bym w grudniu, a wiadomo, że mogę później zajsc, więc myślę, że wakacje zaliczymy bez problemu 😉 no chyba, że będą jakie problemy zdrowotne.
U nas podobne założenie ;) w tym roku chyba ogólnie kupimy wakacje chwilę przed ze względu na ślub, nie wiem czy będzie Nas stać 🤣🤣

Jakie macie podejście do wakacji, jak je planujecie to bierzecie pod uwagę że możecie być w ciąży czy raczej nie?
Ostatnio zarezerwowaliśmy wyjazd poza Europę. Do tej pory nie chciałam ze względu na to że przecież będę w ciąży... Ale teraz już machnęłam ręką, co ma być to będzie. A jednak obawy w głowie siedzą 🤔
My w ostatnich latach rezerwowaliśmy wakacje miesiąc wcześniej. Tylko, że zbiegało się to z zabiegami, inseminacjami, transferem. Przy naturalnych staraniach też bym brała pod uwagę, że mogę być w ciąży i nie rezerwowałabym z dużym wyprzedzeniem. Chyba, że z możliwością odwołania w razie czego.

Dzień dobry w ten pochmurny i ponury poranek 😃
Jeśli chodzi o wakacje to mi marzy na wiosnę jakiś all, z plażą i wodå.
niestety w tym roku musimy to odpuścić, nie mamy już kasy.
Więc wakacje będą albo na wsi u rodziców albo pod miastem u drugich 😃
Mamy w planie też odświeżyć mieszkanie -malowanie. Będziemy robić to sami więc pewnie też kilka dni zejdzie 😃
A co ode mnie to ;
Turcja tam zawsze jest ok ;)
Wyspy Zielonego Przylądka, trochę wiało
Chorwacja, piękna
Włochy dobre jedzonko i jest co zwiedzac, Rzym okolice, cala Puglia
Szwajcaria -pięknie i drogo, jeśli ktoś lubi wycieczki górskie to polecam.
Francja Bretania, ja jestem zakochana.

reklama
Do góry