reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem. Dalej nic nie wiem... wczoraj wieczorem zrobilam jeszcze jeden test: Nordtest czulosc 10. Wyszla kreska. Delikatna ale wodoczna golym okiem. Rano dxisiaj zrobilam.bobo test czulosc 25. Ledwo wodoczny cien cienia... na zdjeciu noe widac nic, bo robilam rano z fleszem. Powtorze zdjecie jak wroce z pracy w swietle dziennym... czuje, ze @ przyjdzie :( wzielam z mojej apteki jeszcze dwa te nordtesty, zrobie po pracy. Nie mam teraz kiedy isc na bete, bo praca..
1514446799-82dcc3198bf3fbce-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na tym górnym coś widzę

reklama
Melduję się po wizycie, z dzidzią wszystko dobrze :) fikał okropnie, kręcił się i wymachiwał rączkami i nóżkami [emoji173] Cudowny widok [emoji7] Gin dostrzegł coś między nóżkami, więc póki co spodziewamy się synka :)
Jejku jak pięknie [emoji7]
Gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Przyszłam tylko na szybciora powiedzieć, że posrało mnie totalnie. Zrovilam dzisiaj w sumie 4 kur*a testy. CZTERY TESTY. Dwa pokazaly cień mniej wiecej w przepisowych 5 minutach. Pokazaly cien lub sama se go zobaczyłam. Dwa natomiast pokazaly dosc wyrazny cien, ale po czasie- ok godziny dwoch. Takze pojebauo mnie totalnie. Laski musze opdpoczac i wyluzowac, dlatego.biore kilka dni urlopu od forum do wyjaśnienia sytuacji. Odezwe sie wkrotce :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Odpoczywaj :*

Codziennie mam ten sam problem z zaśnięciem :/ w pierwszej ciąży tez mialam ale dopiero po koniec a teraz na początku [emoji58]

w57vs65gllndxusy.png

A ja właśnie oglądam wózki choć nie powinnam i doszłam do wniosku że 1500 trzeba wydać na taki super. Zostawię ten temat na później

w57vs65gllndxusy.png

reklama
Do góry