Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiele bym dala za ten stan =PJa leżę i nic nie robię. Mdli mnie i brzuch mnie pobolewa[emoji22]
Skąd czerpiesz wzory?
W tej ciszy tworzy sie kolejna
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Kurcze jak pojadę z młodym na turnus rehabilitacyjny to i ja porobię.Z internetow, i sama robie w programie
Tu masz np. Jeden wzór, tylko w roznej kolorystyce=) od wigili robione filolet, czerwien i aquamarynaKurcze jak pojadę z młodym na turnus rehabilitacyjny to i ja porobię.
...marzenia mają wielką moc...
A koraliki z allegro czy jest jeszcze ta hurtownia na kwiatowej?Tu masz np. Jeden wzór, tylko w roznej kolorystyce=) od wigili robione filolet, czerwien i aquamaryna
Nieee... kupuje w sklepie internetowym Kadoro. Obecbie maja promo fajna wczoraj robilam zajupy, zapakowalam koszyk za ponad stowke, z kodem rabatowym wyszlo ok 70A koraliki z allegro czy jest jeszcze ta hurtownia na kwiatowej?
...marzenia mają wielką moc...