reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Słyszałam już różne opinie na temat różnych rzeczy, zawsze się trafi ktoś komu akurat zachwalany produkt nie pasuje, kupiłam balsam Palmer.s, bo nie przepadam za tłustymi oliwkami. Zobaczymy jak się spisze :)
Na mnie nic nie działało. Dopiero jak zaczęłam używać tego balsamu te rozstępy które pojawiły się na piersiach zaczęły robić się białe i mało widoczne a na brzuchu nic się nie pojawiło. Teraz też już się smaruje :)
1514460591-52d50ebe5375aa22-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
A ile kosztuje?

w57vs65gllndxusy.png
Około 50 zł (dla klientek , ja jako salon kosmetyczny kupuję to mam taniej ;) ). Tuba 200 ml, ale używa się niewiele, super się rozprowadza i wchłania do zera, czyli nic nie marnujesz wcierając potem ze skóry w ubrania :)
Dużo salonów pracujących na tej firmiea także ich produkty do sprzedania :) popytaj u siebie w mieście. Polecam jako kosmetyczka [emoji14] sama pracuje na tej firmie :)

ckai9jcgjazlduyd.png

Ale cisza. Ja zabrałam się za prasowanie i jak skończę to może skoczę do pepco bo niby jakieś wyprzedaże są.

w57vs65gllndxusy.png
Ja ruszam tyłek pod prysznic i zbieram się na pazury. Potem chyba pojedziemy do media po zmywarke bo rzygam tym myciem [emoji14] z wyprzedaży wczoraj skorzystałam, mam 2 sukienki bluzkę u koszule, bo już nie mam w czym chodzić masakra

9ewnqqmzi7le71mi.png

Hej dziewczyny! Mam do was dziwne pytanie ;) Czytam różnie artykuły dotyczące wzmacniania płodności i już któryś raz spotykam się z taką informacją:

"Unikaj seksu oralnego w okresie owulacji - ślina jest enzymem trawiennym, który może negatywnie wpływać na aktywność plemników."

Któraś z was rozmawiała na ten temat z ginekologiem? A te którym udało się zaciążyć mogą potwierdzić albo zaprzeczyć? :)

Staramy się już 5 miesiąc i nadal nic :(

reklama
Hej dziewczyny! Mam do was dziwne pytanie ;) Czytam różnie artykuły dotyczące wzmacniania płodności i już któryś raz spotykam się z taką informacją:

"Unikaj seksu oralnego w okresie owulacji - ślina jest enzymem trawiennym, który może negatywnie wpływać na aktywność plemników."

Któraś z was rozmawiała na ten temat z ginekologiem? A te którym udało się zaciążyć mogą potwierdzić albo zaprzeczyć? :)

Staramy się już 5 miesiąc i nadal nic :(
Tak ślina jest pierwszym ' narządem' który trawi pokarm. Plemniki są bardzo delikatne, więc na pewno może mieć to wpływ na osłabienie. Na pewno nie umożliwia całkowicie zajścia w ciążę , no ale.

ckai9jcgjazlduyd.png

Do góry