reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam wcześnie owu i bardzo szybko zagnieżdżanie :* pewnie dlatego :* i pewnie przez to termin porodu się na wcześniej przesunie

ckai9jcgjazlduyd.png
Ja 23.10 miałam 5222 betę - a 1 dz ost okresu 14.09 , czyli beta z 40dnia cyklu, ok. 22po owu bo owulacja baaaardzo pozno.

Wiolu nie martw się wynikiem, i dniem ciazy bo wszystko zależy od owulacji i zagniezdzenia:)
Byle rośnie, to jest najważniejsze

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Ja 23.10 miałam 5222 betę - a 1 dz ost okresu 14.09 , czyli beta z 40dnia cyklu, ok. 22po owu bo owulacja baaaardzo pozno.

Wiolu nie martw się wynikiem, i dniem ciazy bo wszystko zależy od owulacji i zagniezdzenia:)
Byle rośnie, to jest najważniejsze

9ewnqqmzi7le71mi.png
W piątek mam następną betę więc będzie wiadomo czy rośnie.

w57vs65gllndxusy.png

Dzisiaj mam pazury na 14.30 to zrobię zdj brzucha i wam pośle [emoji23] nie uwierzycie [emoji23]
Narazie leżymy w łóżku bo dzisiaj maż ma też urlop i gnijemy od rana - no nie pamiętam kiedy ostatnio mogliśmy sobie na to pozwolić [emoji173]

Kurde ost czuje takie dziwne mrowienie na brzuchu, myślę se co to jest w życiu czegoś takiego nie czułam!
Ba ruchy za wcześnie no i to na caaaalym brzuchu czuje! Takie mrowienie!
Patrzę a to przy ściąganiu rajstop czy spodni ciazowych mi się nasila. Patrzę na ten brzuch a tam włoski takie malenkie jasne się elektryzuja[emoji23][emoji23][emoji23] no myślałam że padnę [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Dzisiaj mam pazury na 14.30 to zrobię zdj brzucha i wam pośle [emoji23] nie uwierzycie [emoji23]
Narazie leżymy w łóżku bo dzisiaj maż ma też urlop i gnijemy od rana - no nie pamiętam kiedy ostatnio mogliśmy sobie na to pozwolić [emoji173]

Kurde ost czuje takie dziwne mrowienie na brzuchu, myślę se co to jest w życiu czegoś takiego nie czułam!
Ba ruchy za wcześnie no i to na caaaalym brzuchu czuje! Takie mrowienie!
Patrzę a to przy ściąganiu rajstop czy spodni ciazowych mi się nasila. Patrzę na ten brzuch a tam włoski takie malenkie jasne się elektryzuja[emoji23][emoji23][emoji23] no myślałam że padnę [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png
Lada dzień możesz zacząć czuć ruchy :) ja tak kolo 16tc. Najpierw myślałam że to Gazy w jelitach. Dopiero jak zaczęły się nasilać to się zorientowałam że to ruchy małego :) a był bardzo ruchliwym dzieckiem [emoji14]

ckai9jcgjazlduyd.png

Czy mbędziesz się smarowac? Slyszalam że najlepsza jest oliwka.

w57vs65gllndxusy.png
Słyszałam już różne opinie na temat różnych rzeczy, zawsze się trafi ktoś komu akurat zachwalany produkt nie pasuje, kupiłam balsam Palmer.s, bo nie przepadam za tłustymi oliwkami. Zobaczymy jak się spisze :)

reklama
Słyszałam już różne opinie na temat różnych rzeczy, zawsze się trafi ktoś komu akurat zachwalany produkt nie pasuje, kupiłam balsam Palmer.s, bo nie przepadam za tłustymi oliwkami. Zobaczymy jak się spisze :)
Ja w pierwszej ciazy smarowalam sie Mustela i nie zrobol mi sie zaden rozstep , jedyna wada to niestety cena[emoji45]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry