reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pytam, bo w poprzednim cyklu szłyśmy praktycznie równo :D u mnie 7dc [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak pamiętam :) ja koło 26 stycznia, zobacze jak owu mi wypadnie w tym cyklu. Testów owu nie robie teraz, mierze tempke kilka miesiecy i w tym cyklu tylko tempka i działania według dwóch aplikacji :-D

reklama
Oto i on [emoji23]
1514465815-a2ff2e8a5373545a-aaaaaa.jpeg

1514465840-ce2093f0b2a15c08-aaaaaa.jpeg

9ewnqqmzi7le71mi.png
Super :*

Tak pamiętam :) ja koło 26 stycznia, zobacze jak owu mi wypadnie w tym cyklu. Testów owu nie robie teraz, mierze tempke kilka miesiecy i w tym cyklu tylko tempka i działania według dwóch aplikacji :-D
Ja to znowu w tym teście robię testy owu. A nie... Ja mam termin @ na 21.01, więc do 26.01 na bank nie wytrzymam. Z resztą, ja i tak w tym cyklu zachodze w ciążę, wiec dla formalnosci kolejny test mogę zrobić z Tobą 26.01 [emoji23][emoji23][emoji23]

Zrobiłam dzisiaj jeszcze jeden i zgłupiałam. Na wczorajszym się po czasie pokazało coś, wiem że nie powinno się patrzeć na stare testy, ale mi nigdy jak nie byłam w ciąży to nawet po czasie się nic nie pokazywało. I dzisiaj cień cienia cienia chyba. Ale ja głupia jestem.
I jak już psychiatryk?
1514467749-b6feb83b219c83c0-aaaaaa.jpeg

...marzenia mają wielką moc...

[/IMG]

Wyglądasz cudownie! Tyle, ze... Jesteś pewna, że to tylko jedno dziecko się tam chowa? [emoji16]
Uwielbiam kobiety w takich obcisłych sukienkach, jak ten brzuszek tak słodko wychodzi [emoji7][emoji7][emoji7]

Jest jeden [emoji23] a to wzdęcia moje właśnie [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Zrobiłam dzisiaj jeszcze jeden i zgłupiałam. Na wczorajszym się po czasie pokazało coś, wiem że nie powinno się patrzeć na stare testy, ale mi nigdy jak nie byłam w ciąży to nawet po czasie się nic nie pokazywało. I dzisiaj cień cienia cienia chyba. Ale ja głupia jestem.
I jak już psychiatryk?
1514467749-b6feb83b219c83c0-aaaaaa.jpeg

...marzenia mają wielką moc...

[/IMG]
Nie widać zdjęcia :(

reklama
Do góry