A wolałabyś chłopca czy dziewczynkę ?Coś tam widział - tak mi się wydaje ale nie powiedział. Obiecał że teraz zdradzi na 100%[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wolałabyś chłopca czy dziewczynkę ?Coś tam widział - tak mi się wydaje ale nie powiedział. Obiecał że teraz zdradzi na 100%[emoji173]
A w którym to było tygodniu? Jestem już taka ciekawa tej naszej dzisiejszej wizyty, że nie wiem jak wytrzymam Mnie to by mógł nawet dziś powiedzieć co widzi, nie musi to być na 100%Coś tam widział - tak mi się wydaje ale nie powiedział. Obiecał że teraz zdradzi na 100%[emoji173]
Ale masz wysoka ta betę a ja w porownaniu do ciebie to mam niska [emoji46]Już na USG będzie widać bez problemu... Uff
No właśnie tu chudzinka a tu bebziol [emoji23]Haha pieeeeeeekny chudzinko![emoji1][emoji7]
Miałam wcześnie owu i bardzo szybko zagnieżdżanie :* pewnie dlatego :* i pewnie przez to termin porodu się na wcześniej przesunieAle masz wysoka ta betę a ja w porownaniu do ciebie to mam niska [emoji46]
Kurde skąd wy to wszystko wiecie… ja to zawsze do tylu ze wszystkim heheMiałam wcześnie owu i bardzo szybko zagnieżdżanie :* pewnie dlatego :* i pewnie przez to termin porodu się na wcześniej przesunie
Kochana u nas było w ,m18tc ale słaby sprzęt. Bo tak pewnie już w 15 bym wiedziała. Wszystko zależy od sprzętu i ułożenia dzieciakaA w którym to było tygodniu? Jestem już taka ciekawa tej naszej dzisiejszej wizyty, że nie wiem jak wytrzymam [emoji14] Mnie to by mógł nawet dziś powiedzieć co widzi, nie musi to być na 100%
Wszystko mi jedno - to pierwsze więc nie mam żadnych preferencji.A wolałabyś chłopca czy dziewczynkę ?
No ja w ciąży z młodym chciałam żeby był chłopiec. I się udało taki starszy bratWszystko mi jedno - to pierwsze więc nie mam żadnych preferencji.
Bardzo chciałabym chłopca - dag mu imię po moim zmarłym tacie.. Ale ż drugiej strony, jak pomyślę o takiej małej księżniczce[emoji7] to mi na prawdę wszystko jedno [emoji23][emoji173]