reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak zmieniając temat, widziałam na czerwcówkach Twoje zdjęcie, jaki masz piękny brzuszek, taki już okrąglutki, zazdroszczę bo u mnie mało co widać jeszcze.
11 stycznia masz prenatalne czy normalną wizytę? Też się zastanawiam kto mieszka w moim brzuszku, dziś na wizycie planuję zapytać ale wątpię, że się dowiemy, raczej za wcześnie.
Haha same wzdęcia to są [emoji23] ale to smole, niech ludzie myślą że to ciążowy [emoji16] nie wciągam [emoji23]
Tylko lekarz mnie rozumie i się że mnie śmieje [emoji23] że takiego brzucha na tym etapie jeszcze nie widział [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Pieeeekny gratuluję raz jeszcze [emoji7][emoji322][emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png
Dziękuję :* Nie jest może taki jaki zawsze chciałam, ale łączy w sobie to co lubię a poza tym doceniam starania mojego M, że szukał najbardziej zbliżonego do moich wyobrażeń :) W sumie nie pierścionek jest ważny, mogłabym go nie mieć a za M i tak bym wyszła :)

Dziękuję :* Nie jest może taki jaki zawsze chciałam, ale łączy w sobie to co lubię a poza tym doceniam starania mojego M, że szukał najbardziej zbliżonego do moich wyobrażeń :) W sumie nie pierścionek jest ważny, mogłabym go nie mieć a za M i tak bym wyszła :)
No pewnie! To piękny symbol - nic więcej:) Ja miałam to samo - na zaręczyny mąż wybrał, na1 rocznice dostałam taki jaki chciałam [emoji16]
I teraz uważam że oba są piękne:) i żadnego bym nie wymienila na inny:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

No pewnie! To piękny symbol - nic więcej:) Ja miałam to samo - na zaręczyny mąż wybrał, na1 rocznice dostałam taki jaki chciałam [emoji16]

9ewnqqmzi7le71mi.png
No pewnie, patrzę na niego i wiem, że wybrał go z miłości :) Na pierwszą rocznicę też powiem, że chce pierścionek :D

9ewnqqmzi7le71mi.png
Aga to mój w rozpoczętym 6tc [emoji23][emoji23] to dopiero wielki brzuch [emoji23] oczywiście jeszcze nie ciążowy [emoji23][emoji23]
1514458429-e24768d1d938845b-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Do góry