reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, wklejam wam zdjęcie testów z Allegro, na których ja testowałam. Pokazał tego bladziocha w 11dpo przy becie 14. Podobno czułość 10. Na tym moim przypadku mogę powiedzieć, że nie są złe, a kosztowały ok. 1 zł. Na takie niecierpliwe testowanie jak ulał, bo przy oczekiwaniu można pójść z torbami. Może któraś będzie chciała spróbować.

48c7babefd6e0a1d5c7feb2468eac717.jpg

reklama
Boże już któraś z kolei sierpniowka odpada... Jestem przerażona. Na sierpniowkach co chwilę któraś pisze że krwawienie i po wszystkim..

ckai9jcgjazlduyd.png
Mnie też każda taka wiadomość przerażała :( Tylko, że u nas w lipcu to raczej nie było krwawień tylko okazywało się, że serduszko nie bije. Od razu włączał się strach przed każdą wizytą czy usłyszy się serduszko. Mam nadzieję, że u nas już będzie spokój. Łącznie straciły dzidzię 4 dziewczyny z tego co wiem.

reklama
Hej kochane babetki! Chciałam wam tylko powiedzieć, ze nie olałam was. Cały czas podczytuje was w wolnych chwilach, już niebawem wrócę na dobre i znów będę wam męczyć dupeczki! W domu młyn, w pracy młyn! Także najzwyczajniej nie mam dla was czasu ani na starania w ogóle w tym miesiącu :) olałam sprawę totalnie i dobrze mi z tym :)
W przyszłym roku to już na bank zachodzę! Nie ma ch***a we wsi ;)
@agrafka07 No kuzwa powiem to, bo nie wytrzymam! Tylko jeden jedyny raz... przykro mi jak ja pierd**ę ale czekam z niecierpliwością na wielki powrót w wielkim stylu także ten... zbieraj siły! [emoji176][emoji8][emoji847]

Do góry