reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, wklejam wam zdjęcie testów z Allegro, na których ja testowałam. Pokazał tego bladziocha w 11dpo przy becie 14. Podobno czułość 10. Na tym moim przypadku mogę powiedzieć, że nie są złe, a kosztowały ok. 1 zł. Na takie niecierpliwe testowanie jak ulał, bo przy oczekiwaniu można pójść z torbami. Może któraś będzie chciała spróbować.

48c7babefd6e0a1d5c7feb2468eac717.jpg

reklama
Boże już któraś z kolei sierpniowka odpada... Jestem przerażona. Na sierpniowkach co chwilę któraś pisze że krwawienie i po wszystkim..

ckai9jcgjazlduyd.png
Mnie też każda taka wiadomość przerażała :( Tylko, że u nas w lipcu to raczej nie było krwawień tylko okazywało się, że serduszko nie bije. Od razu włączał się strach przed każdą wizytą czy usłyszy się serduszko. Mam nadzieję, że u nas już będzie spokój. Łącznie straciły dzidzię 4 dziewczyny z tego co wiem.

reklama
Hej kochane babetki! Chciałam wam tylko powiedzieć, ze nie olałam was. Cały czas podczytuje was w wolnych chwilach, już niebawem wrócę na dobre i znów będę wam męczyć dupeczki! W domu młyn, w pracy młyn! Także najzwyczajniej nie mam dla was czasu ani na starania w ogóle w tym miesiącu :) olałam sprawę totalnie i dobrze mi z tym :)
W przyszłym roku to już na bank zachodzę! Nie ma ch***a we wsi ;)
@agrafka07 No kuzwa powiem to, bo nie wytrzymam! Tylko jeden jedyny raz... przykro mi jak ja pierd**ę ale czekam z niecierpliwością na wielki powrót w wielkim stylu także ten... zbieraj siły! [emoji176][emoji8][emoji847]

Do góry