Co za spam wskoczył ?? [emoji23]Miałam to samo też jakoś w 5 czy 6 tygodniu, tragedia. Używałam *spam* ale to praktycznie nic nie pomagało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co za spam wskoczył ?? [emoji23]Miałam to samo też jakoś w 5 czy 6 tygodniu, tragedia. Używałam *spam* ale to praktycznie nic nie pomagało.
Aaa bo wpisałam nazwę kropli więc napisze z kropką prenale.nCo za spam wskoczył ?? [emoji23]
Oj ty biedna. Mam to samo okropny katar, caly czas smarkam od kilku tygodni.Masakra co mnie katar zalał... Zaraz przed ślubem ! A teraz jeszcze nie mogę tych co zawsze leków....
Aaa wiem te wszystkie leki niewiele co dają. One są na wyciągach itp bez żadnych substancji leczniczych. Na tej zasadzie wolę pić ziołomiód z czarnego bzu i ziołomiód z tymianku. To już lepiej na mnie działa. Muszę skończyć do apteki i o coś zapytaćAaa bo wpisałam nazwę kropli [emoji14] więc napisze z kropką [emoji14] prenale.n
To mnie tak wczoraj popołudniu się zaczęło.Oj ty biedna. Mam to samo okropny katar, caly czas smarkam od kilku tygodni.
Dzielna! Czekamy na Twój powrót jak najszybciejDziewczynki, ja jednak nie dałam rady utrzymać fasolki. Ale bez obaw, nie ma dramatu, byłam na to gotowa. Nie piszcie tylko, że Wam przykro, bo żalu nie zniesę. Wracam do gry niebawem.
Skoro mówisz, ze tym testem o czułości 10 była widoczna blada kreska to coś musi być na rzeczy, powtórz tak jak mówisz popołudniu albo jutro ranoJestem. Dalej nic nie wiem... wczoraj wieczorem zrobilam jeszcze jeden test: Nordtest czulosc 10. Wyszla kreska. Delikatna ale wodoczna golym okiem. Rano dxisiaj zrobilam.bobo test czulosc 25. Ledwo wodoczny cien cienia... na zdjeciu noe widac nic, bo robilam rano z fleszem. Powtorze zdjecie jak wroce z pracy w swietle dziennym... czuje, ze @ przyjdzie wzielam z mojej apteki jeszcze dwa te nordtesty, zrobie po pracy. Nie mam teraz kiedy isc na bete, bo praca..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom