reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam to samo też jakoś w 5 czy 6 tygodniu, tragedia. Używałam *spam* ale to praktycznie nic nie pomagało.
Co za spam wskoczył ?? [emoji23]

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Aaa bo wpisałam nazwę kropli [emoji14] więc napisze z kropką [emoji14] prenale.n
Aaa wiem te wszystkie leki niewiele co dają. One są na wyciągach itp bez żadnych substancji leczniczych. Na tej zasadzie wolę pić ziołomiód z czarnego bzu i ziołomiód z tymianku. To już lepiej na mnie działa. Muszę skończyć do apteki i o coś zapytać

ckai9jcgjazlduyd.png

Jestem. Dalej nic nie wiem... wczoraj wieczorem zrobilam jeszcze jeden test: Nordtest czulosc 10. Wyszla kreska. Delikatna ale wodoczna golym okiem. Rano dxisiaj zrobilam.bobo test czulosc 25. Ledwo wodoczny cien cienia... na zdjeciu noe widac nic, bo robilam rano z fleszem. Powtorze zdjecie jak wroce z pracy w swietle dziennym... czuje, ze @ przyjdzie :( wzielam z mojej apteki jeszcze dwa te nordtesty, zrobie po pracy. Nie mam teraz kiedy isc na bete, bo praca..
1514446799-82dcc3198bf3fbce-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem. Dalej nic nie wiem... wczoraj wieczorem zrobilam jeszcze jeden test: Nordtest czulosc 10. Wyszla kreska. Delikatna ale wodoczna golym okiem. Rano dxisiaj zrobilam.bobo test czulosc 25. Ledwo wodoczny cien cienia... na zdjeciu noe widac nic, bo robilam rano z fleszem. Powtorze zdjecie jak wroce z pracy w swietle dziennym... czuje, ze @ przyjdzie :( wzielam z mojej apteki jeszcze dwa te nordtesty, zrobie po pracy. Nie mam teraz kiedy isc na bete, bo praca..
1514446799-82dcc3198bf3fbce-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro mówisz, ze tym testem o czułości 10 była widoczna blada kreska to coś musi być na rzeczy, powtórz tak jak mówisz popołudniu albo jutro rano :)

Do góry