reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczynki, ja jednak nie dałam rady utrzymać fasolki. Ale bez obaw, nie ma dramatu, byłam na to gotowa. Nie piszcie tylko, że Wam przykro, bo żalu nie zniesę. ;) Wracam do gry niebawem. :)

Jezu dziewczyny wg zaleceń lekarza wzięłam dzis ten Dostinex .
Dawka wydaje mi sie dziwna bo 2 tabl na raz kazał mi wziąć jak dostanę @ .
Czuje sie tragicznie. Niedobrze mi, głowa mi pęka , nie mam siły wstać z łóżka .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nudności???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Poza tym czesto przed @ miałam delikatny wyciek tak jakby mlecznej siarki z sutków ale dopiero jak przycisnęłam sutki .
Tsh 3,9 , pecherzyki zbyt malutkie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zle zrobilas powinnas na noc sobie to wziasc i odrazu isc spac.. teraz ululaj sie koniecznie bo bedzie jeszcze gorzej.

Ja w wigilie nie pominelam dawke bromergonu i w pierwszy dzien wzielam dopiero to tak mnie sieknelo ze nie moglam z salinu do sypialni przejść. Koszmar

qb3cj44j6cg72hqh.png

Zle zrobilas powinnas na noc sobie to wziasc i odrazu isc spac.. teraz ululaj sie koniecznie bo bedzie jeszcze gorzej.

Ja w wigilie nie pominelam dawke bromergonu i w pierwszy dzien wzielam dopiero to tak mnie sieknelo ze nie moglam z salinu do sypialni przejść. Koszmar

qb3cj44j6cg72hqh.png

Ponoć ten Dostinex jest lżejszy o niebo od Bromka . Ide spróbować zasnąć . Mam wrażenie , ze rozsadzi mi głowę . Mdli mnie .

qb3cj44j6cg72hqh.png

Jak szybko przejdzie ? Wzięłam Max dawkę. Normalnie czytam kobity biorą 1 tabl na tydzien a ja miałam wziąć 2 od razu

reklama
Do góry