Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wieesz roznie to z nimi bywa mnie sieklo ostatnio po 15minutach normalnie jak nie zasne to dopiero po ponad godzinie =DTe leki dają takie obawy najlepiej przed samym położeniem się spać je brać
A wieesz roznie to z nimi bywa mnie sieklo ostatnio po 15minutach normalnie jak nie zasne to dopiero po ponad godzinie =D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Współczuję.. ja się tak po bromergonie czułam... Nawet przy 1/2 tabletce na noc. I tak cały dzień fatalnie się czułamOk dziękuje słoneczko
[emoji177] uciekam w takim razie . Moze przejdzie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :*Witam się z rana Wczoraj robiłam badania, TSH spadło już do 4,320
Daga i jak??Laskiii bo siedze w robocie i kminie. Ppwtarzac jutro test czy czekać?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam to samo też jakoś w 5 czy 6 tygodniu, tragedia. Używałam *spam* ale to praktycznie nic nie pomagało.Masakra co mnie katar zalał... Zaraz przed ślubem ! A teraz jeszcze nie mogę tych co zawsze leków....